Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: beth [version]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - beth [version] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beth [version]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beth [version] .

Origineel

Beth I hear you calling But I can't come home right now Me and the boys are playing And we just can't find the sound Just a few more hours And I'll be right home to you I think I hear them calling Oh Beth what can I do Beth what can I do You say you feel so empty That our house just ain't our home I'm always somewhere else And you're always there alone Just a few more hours And I'll be right home to you I think I hear them calling Oh Beth what can I do Beth what can I do Beth I know you're lonely And I hope you'll be alright 'Cause me and the boys Will be playing all night All night

 

Vertaling

Beth ik hoor je roepen Maar ik kan nu niet naar huis komen. Ik en de jongens zijn aan het spelen En we kunnen het geluid niet vinden Nog een paar uur En dan ben ik zo bij je thuis. Ik denk dat ik ze hoor roepen. Oh Beth wat kan ik doen Beth wat kan ik doen Je zegt dat je je zo leeg voelt Dat ons huis gewoon niet ons thuis is Ik ben altijd ergens anders En jij bent daar altijd alleen Nog een paar uur En dan ben ik zo bij je thuis Ik denk dat ik ze hoor roepen Oh Beth wat kan ik doen Beth wat kan ik doen Beth ik weet dat je eenzaam bent And I hope you'll be alright 'Cause me and the boys Zullen de hele nacht spelen De hele nacht