Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: call me maybe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - call me maybe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van call me maybe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals call me maybe .

Origineel

I threw a wish in the well,. Don't ask me, I'll never tell. I looked to you as it fell,. And now you're in my way. I trade my soul for a wish,. Pennies and dimes for a kiss. I wasn't looking for this,. But now you're in my way. Your stare was holdin',. Ripped jeans, skin was showin'. Hot night, wind was blowin'. Where you think you're going, baby?. Hey, I just met you,. And this is crazy,. But here's my number,. So call me, maybe?. It's hard to look right,. At you baaaabeh,. But here's my number,. So call me, maybe?. Hey, I just met you,. And this is crazy,. But here's my number,. So call me, maybe?. And all the other boys,. Try to chaaase me,. But here's my number,. So call me, maybe?. You took your time with the call,. I took no time with the fall. You gave me nothing at all,. But still, you're in my way. I beg, and borrow and steal. Have foresight and it's real. I didn't know I would feel it,. But it's in my way. Your stare was holdin',. Ripped jeans, skin was showin'. Hot night, wind was blowin'. Where you think you're going, baby?. Hey, I just met you,. And this is crazy,. But here's my number,. So call me, maybe?. It's hard to look right,. At you baaaabeh,. But here's my number,. So call me, maybe?. Hey, I just met you,. And this is crazy,. But here's my number,. So call me, maybe?. And all the other boys,. Try to chaaase me,. But here's my number,. So call me, maybe?. Before you came into my life. I missed you so bad. I missed you so bad. I missed you so, so bad. Before you came into my life. I missed you so bad. And you should know that. I missed you so, so bad. It's hard to look right,. At you baaaabeh,. But here's my number,. So call me, maybe?. Hey, I just met you,. And this is crazy,. But here's my number,. So call me, maybe?. And all the other boys,. Try to chaaase me,. But here's my number,. So call me, maybe?. Before you came into my life. I missed you so bad. I missed you so bad. I missed you so so bad. Before you came into my life. I missed you so bad. And you should know that. So call me, maybe?

 

Vertaling

Ik gooide een wens in de put. Vraag het me niet, ik zal het nooit vertellen. Ik keek naar je toen het viel... En nu sta je in mijn weg. Ik ruil mijn ziel voor een wens... Pennies en dubbeltjes voor een kus. Ik was hier niet naar op zoek... Maar nu sta je in mijn weg. Je blik hield me vast. Gescheurde jeans, huid was te zien. Hete nacht, wind blies. Waar denk je heen te gaan, schatje? Hé, ik heb je net ontmoet... En dit is gek... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Het is moeilijk om goed te kijken... Naar jou baaaabeh... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Hé, ik heb je net ontmoet... En dit is gek... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? En al die andere jongens... proberen me te versieren... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Je nam je tijd met het telefoontje... Ik nam geen tijd met de val. Je gaf me helemaal niets... Maar toch, je staat in mijn weg. Ik bedel, leen en steel. Heb een vooruitziende blik en het is echt. Ik wist niet dat ik het zou voelen... Maar het staat in mijn weg. Je blik hield me vast... Gescheurde jeans, huid was te zien. Hete nacht, wind blies. Waar denk je heen te gaan, schatje? Hé, ik heb je net ontmoet... En dit is gek... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Het is moeilijk om goed te kijken... Naar jou baaaabeh... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Hé, ik heb je net ontmoet... En dit is gek... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? En al die andere jongens... proberen me te versieren... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Voordat jij in mijn leven kwam. miste ik je zo erg. Ik miste je zo erg. Ik miste je zo, zo erg. Voordat jij in mijn leven kwam. Ik miste je zo erg. En dat zou je moeten weten. Ik heb je zo, zo erg gemist. Het is moeilijk om goed te kijken... Naar jou, baaaabeh... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Hé, ik heb je net ontmoet... En dit is gek... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? En al die andere jongens... proberen me te versieren... Maar hier is mijn nummer... Dus bel me, misschien? Voordat jij in mijn leven kwam. miste ik je zo erg. Ik miste je zo erg. Ik miste je zo erg. Voordat jij in mijn leven kwam. Ik miste je zo erg. En dat zou je moeten weten. Dus bel me, misschien?