Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee cast Songtekst: buenos aires

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee cast - buenos aires ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van buenos aires? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals buenos aires .

Origineel

Harmony: What's new, Buenos Aires? I'm new! I wanna say I'm just a little stuck on you You'll be on me too Harmony (with The Unitards): (I get out here,) Buenos Aires Harmony with The Unitards: Stand back! You oughta know what you're gonna get in me Harmony: Just a little touch of star quality Fill me up with your heat With your noise, with your dirt Overdo me! Let me dance to your beat Make it loud, let it hurt Run it through me Don't hold back You are certain to impress Tell the driver this is where I'm staying Harmony (with The Unitards): (Hello,) Buenos Aires! Harmony with The Unitards: Get this! Just look at me Dressed up, somewhere to go Harmony: We'll put on a show! Take me in at your flood Give me speed, give me lights Set me humming! Shoot me up with your blood Wine me up with your nights Watch me coming! All I want is a whole lot of excess Tell the singer this is where I'm playing Harmony with The Unitards: Stand back, Buenos Aires! Because you oughta know what you're gonna get in me Just a little touch of star quality Harmony: And if ever I go too far It's because of the things you are Beautiful town, I love you And if I need a moment's rest Give your lover the very best Real eiderdown and silence The Unitards: Param, param, param, param, param Param, param, param, param, param Param, param, param, param, param Param, param, param, param, param Harmony with The Unitards: You're a tramp, you're a treat, you will shine to the death Harmony: You are shoddy! Harmony with The Unitards: But you're flesh, you are meat, you shall have every breath Harmony: In my body! Put me down for a lifetime of success Give me credit; I'll find ways of paying Harmony with The Unitards: Río de la Plata! Florida! Corrientes! Nueve de Julio! Harmony: All I want to know Harmony with The Unitards: Stand back, Buenos Aires! Because you oughta know what you're gonna get in me Just a little touch of Just a little touch of Just a little touch of star quality!

 

Vertaling

Harmonie: Wat is er nieuw, Buenos Aires? Ik ben nieuw! Ik wil zeggen... I'm just a little stuck on you You'll be on me too Harmony (met The Unitards): (I get out here,) Buenos Aires Harmony met The Unitards: Achteruit. Je zou eens moeten weten wat je in me krijgt. Harmonie: Just a little touch of star quality Fill me up with your heat Met je lawaai, met je vuil Overdrijf me! Laat me dansen op jouw ritme Maak het luid, laat het pijn doen Laat het door me heen gaan Hou je niet in Je zult zeker indruk maken Vertel de chauffeur dat dit is waar ik blijf Harmony (with The Unitards): (Hallo,) Buenos Aires! Harmony met The Unitards: Pak aan. Kijk eens naar me. Dressed up, somewhere to go Harmony: We zullen een show opvoeren! Neem me op in je vloed Geef me snelheid, geef me licht Zet me aan het zoemen! Schiet me vol met je bloed Wijn me op met je nachten Kijk me komen! Alles wat ik wil is een hele hoop overdaad Vertel de zanger dat dit is waar ik speel Harmony met The Unitards: Achteruit, Buenos Aires. Want je zou moeten weten wat je in mij zult vinden. Just a little touch of star quality Harmony: And if ever I go too far is het vanwege de dingen die jij bent Mooie stad, ik hou van je En als ik een moment rust nodig heb Geef je geliefde het allerbeste Real eiderdown and silence The Unitards: Param, param, param, param, param Param, param, param, param, param Param, param, param, param, param Param, param, param, param, param Harmony with The Unitards: You're a tramp, you're a treat, you will shine to the death Harmony: Je bent slordig! Harmony with The Unitards: Maar jij bent vlees, jij bent vlees, jij zult elke ademtocht hebben Harmony: In mijn lichaam. Zet me neer voor een leven vol succes. Geef me krediet; ik zal manieren vinden om te betalen Harmony with The Unitards: Río de la Plata. Florida. Corrientes. Nueve de Julio. Harmony: All I want to know Harmony with The Unitards: Achteruit, Buenos Aires. Because you oughta know what you're gonna get in me Just a little touch of Just a little touch of Gewoon een klein beetje ster kwaliteit.