Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee cast Songtekst: hold it against me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee cast - hold it against me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold it against me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold it against me .

Origineel

[BRITTANY] Hey, over there, please forgive me If I'm coming on too strong Hate to stare, but you're winning And they're playing my favorite [BRITTANY with THE CHEERIOS] Song So come here, little closer Wanna whisper in your ear Make it clear, little question Wanna know just how you feel If I said my heart was beating loud If we could escape the crowd somehow If I said I want your body now Would you hold it against me Cause you feel like paradise And I need a vacation tonight So if I said I want your body now Would you hold it against me [BRITTANY] Hey you might think that I'm crazy But you know I'm just your type I might be little hazy But you just cannot [BRITTANY with THE CHEERIOS] Deny There's a spark in between us When we're dancin' on the floor I want more, wanna see it So I'm askin' you tonight If I said my heart was beating loud If we could escape the crowd somehow If I said I want your body now Would you hold it against me Cause you feel like paradise And I need a vacation tonight So if I said I want your body now Would you hold it against me! [BRITTANY] If I said I want your body Would you hold it against me? (Yeah) (Uh huh) (Oww) [BRITTANY & THE CHEERIOS] Give me something good Don't wanna wait, I want it now Pop it like a hood And show me how you work it out [BRITTANY] Alright [THE CHEERIOS] If I said my heart was beating loud If I said I want your body now [BRITTANY with THE CHEERIOS] Would you hold it against me If I said my heart was beating loud If we could escape the crowd somehow If I said I want your body now Would you hold it against me 'Cause you feel like paradise And I need a vacation tonight So if I said I want your body now Would you hold it against me

 

Vertaling

[BRITTANY] Hé, daar, vergeef me alsjeblieft If I'm coming on too strong Ik haat het om te staren, maar je bent aan het winnen And they're playing my favorite [BRITTANY met THE CHEERIOS] Song So come here, little closer Wanna whisper in your ear Make it clear, little question Wanna know just how you feel Als ik zei dat mijn hart luid klopte Als we op een of andere manier aan de menigte konden ontsnappen Als ik zei dat ik je lichaam nu wil Zou je het tegen me gebruiken Want je voelt als het paradijs En ik heb een vakantie nodig vanavond Dus als ik zei dat ik nu je lichaam wil Zou je het dan tegen me gebruiken [BRITTANY] Hey je denkt misschien dat ik gek ben But you know I'm just your type Ik ben misschien een beetje wazig Maar dat kun je gewoon niet [BRITTANY MET DE CHEERIOS] ontkennen There's a spark in between us When we're dancin' on the floor I want more, wanna see it So I'm askin' you tonight If I said my heart was beat loud Als we op een of andere manier aan de menigte konden ontsnappen Als ik zei dat ik je lichaam wil now Zou je het tegen me gebruiken Want je voelt als het paradijs En ik heb een vakantie nodig vanavond Dus als ik zei dat ik nu je lichaam wil Zou je het tegen me gebruiken! [BRITTANY] If I said I want your body zou je het dan tegen me gebruiken? Ja. (Uh huh) (Oww) [BRITTANY & THE CHEERIOS] Give me something good Ik wil niet wachten, ik wil het nu Pop it like a hood And show me how you work it out [BRITTANY] Alright [DE CHEERIOS] Als ik zei dat mijn hart luid klopte Als ik zei dat ik je lichaam nu wil [BRITTANY MET DE CHEERIOS] Zou je het me kwalijk nemen If I said my heart was beating loud If we could escape the crowd somehow Als ik zei dat ik nu je lichaam wil Zou je het dan tegen me gebruiken Want je voelt als het paradijs En ik heb een vakantie nodig vanavond Dus als ik zei dat ik nu je lichaam wil Would you hold it against me