Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee cast Songtekst: jar of hearts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee cast - jar of hearts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jar of hearts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jar of hearts .

Origineel

Rachel: No, I can't take one more step towards you 'Cause all that's waiting is regret And don't you know I'm not your ghost anymore? You lost the love I loved the most I learned to live half alive And now you want me one more time And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearing love apart You're gonna catch a cold From the ice inside your soul So don't come back for me Who do you think you are? I hear you're asking all around If I am anywhere to be found I have grown too strong To ever fall back in your arms And I've learned to live half alive And now you want me one more time And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearing love apart You're gonna catch a cold From the ice inside your soul So don't come back for me Who do you think you are? It took so long just to feel alright Remember how to put back the light in my eyes I wish I had missed the first time that we kissed 'Cause you broke all your promises And now you're back You don't get to get me back And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearing love apart You're gonna catch a cold From the ice inside your soul Don't come back for me Don't come back at all And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearing love apart You're gonna catch a cold From the ice inside your soul Don't come back for me Don't come back at all Who do you think you are? Who do you think you are? Who do you think you are?

 

Vertaling

Rachel: Nee, ik kan niet nog een stap naar je toe zetten Want alles wat er wacht is spijt En weet je niet dat ik je geest niet meer ben? Je verloor de liefde waar ik het meest van hield. Ik leerde half te leven En nu wil je me nog één keer En wie denk je dat je bent? Runnin' round leaving scars Verzamel je pot met harten And tearning love apart You're gonna catch a cold Van het ijs in je ziel Dus kom niet terug voor mij Wie denk je wel dat je bent? Ik hoor dat je overal vraagt Of ik ergens te vinden ben Ik ben te sterk geworden Om ooit terug te vallen in je armen En ik heb geleerd om half te leven En nu wil je me nog een keer En wie denk je wel dat je bent? Rondrennen en littekens achterlaten Je pot met harten verzamelen And tearning love apart You're gonna catch a cold Van het ijs in je ziel Dus kom niet terug voor mij Wie denk je wel dat je bent? Het duurde zo lang om je goed te voelen Herinner me hoe ik het licht in mijn ogen terug kon krijgen. Ik wou dat ik de eerste keer dat we kusten gemist had. Cause you broke all your promises And now you're back You don't get to get me back En wie denk je dat je bent? Runnin' round leaving scars Verzamel je pot met harten And tearning love apart You're gonna catch a cold Van het ijs in je ziel Kom niet terug voor mij Kom helemaal niet terug And who do you think you are? Runnin' round leaving scars Collecting your jar of hearts And tearning love apart You're gonna catch a cold Van het ijs in je ziel Kom niet terug voor mij Kom helemaal niet terug Wie denk je wel dat je bent? Wie denk je wel dat je bent? Wie denk je wel dat je bent?