Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee cast Songtekst: let me love you (until you learn to love yourself)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee cast - let me love you (until you learn to love yourself) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me love you (until you learn to love yourself)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me love you (until you learn to love yourself) .

Origineel

Jake: Much as you blame yourself You can't be blamed for the way that you feel Had no example of a love that was even remotely real How can you understand something that you never had? If you let me, I can help you out with all of that Let me love you And I will love you Until you learn to love yourself Let me love you I know your trouble Don't be afraid, oh, I can help Let me love you And I will love you Until you learn to love yourself Let me love you A heart of numbness gets brought to life I'll take you there I can see the pain behind your eyes It's been there for quite a while I just wanna be the one to remind you what it is to smile I would like to show you what true love can really do Let me love you And I will love you Until you learn to love yourself Let me love you I know your trouble Don't be afraid, oh, I can help Let me love you And I will love you Until you learn to love yourself Let me love you A heart of numbness gets brought to life I'll take you there Let me love you And I will love you Until you learn to love yourself Let me love you I know your trouble Don't be afraid, oh, I can help

 

Vertaling

Jake: Hoe erg je het jezelf ook kwalijk neemt Je kunt niet de schuld krijgen voor de manier waarop je je voelt. Ik had geen voorbeeld van een liefde die ook maar een beetje echt was. Hoe kan je iets begrijpen dat je nooit gehad hebt? Als je het me toestaat, kan ik je met dat alles helpen. Laat me van je houden. En ik zal van je houden Totdat je leert van jezelf te houden Laat me van je houden. Ik ken je problemen Wees niet bang, oh, ik kan je helpen Laat me van je houden En ik zal van je houden Tot je leert van jezelf te houden Laat me van je houden Een hart van gevoelloosheid wordt tot leven gewekt Ik breng je erheen Ik kan de pijn achter je ogen zien Het is er al een hele tijd Ik wil gewoon degene zijn die je eraan herinnert wat het is om te glimlachen Ik wil je laten zien wat ware liefde echt kan doen Laat me van je houden En ik zal van je houden Tot je leert van jezelf te houden Laat me van je houden Ik ken je problemen Wees niet bang, oh, ik kan je helpen Laat me van je houden En ik zal van je houden Tot je leert van jezelf te houden Laat me van je houden Een hart van gevoelloosheid wordt tot leven gewekt Ik breng je erheen Laat me van je houden En ik zal van je houden Tot je leert van jezelf te houden Laat me van je houden Ik ken je problemen Wees niet bang, oh, ik kan je helpen