Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: like a virgin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - like a virgin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like a virgin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like a virgin .

Origineel

I made it through the wilderness. Somehow I made it through. Didn't know how lost I was. Until I found you. I was beat incomplete. I'd been had, I was sad and blue. But you made me feel. Yeah, you made me feel. Shiny and new. (Chorus:). Like a virgin. Touched for the very first time. Like a virgin. When your heart beats. Next to mine. Gonna give you all my love, boy. My fear is fading fast. Been saving it all for you. 'Cause only love can last. You're so fine and you're mine. Make me strong, yeah you make me bold. Oh your love thawed out. Yeah, your love thawed out. What was scared and cold. (chorus). Like a virgin. Touched for the very first time. Like a virgin. When your heart beats. Next to mine. Oooh, oooh, oooh. You're so fine and you're mine. I'll be yours 'till the end of time. 'Cause you made me feel. Yeah, you made me feel. I've nothing to hide. (chorus). Like a virgin, ooh, ooh. Like a virgin. Feels so good inside. When you hold me,. And your heart beats,. And you love me. Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh. Ooh, baby. Can't you hear my heartbeat. For the very first time?

 

Vertaling

Ik heb het gered door de wildernis. Op een of andere manier ben ik er doorheen gekomen. Ik wist niet hoe verloren ik was. Totdat ik jou vond. Ik was incompleet verslagen. Ik was bedrogen, ik was verdrietig en blauw. Maar jij liet me voelen. Ja, jij liet me voelen. Glanzend en nieuw. (Refrein:). Als een maagd. Aangeraakt voor de allereerste keer. Als een maagd. Wanneer je hart klopt. Naast het mijne. Ik ga je al mijn liefde geven, jongen. Mijn angst vervaagt snel. Ik heb het allemaal voor jou bewaard. 'Cause only love can last. Je bent zo fijn en je bent van mij. Make me strong, yeah you make me bold. Oh je liefde ontdooid. Ja, je liefde ontdooid. Wat was bang en koud. (refrein). Als een maagd. Aangeraakt voor de allereerste keer. Als een maagd. Wanneer je hart klopt. Naast het mijne. Oooh, oooh, oooh. You're so fine and you're mine. Ik zal de jouwe zijn tot het einde der tijden. 'Omdat je me liet voelen. Ja, je liet me voelen. Ik heb niets te verbergen. (refrein). Als een maagd, ooh, ooh. Als een maagd. Het voelt zo goed van binnen. Wanneer je me vasthoudt,. En je hart klopt,. En je van me houdt. Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh. Ooh, baby. Kun je mijn hartslag niet horen. Voor de allereerste keer?