Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: me against the music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - me against the music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me against the music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me against the music .

Origineel

All my people in the crowd. Grab a partner take it down!. It's me against the music. Uh uh. It's just me. And me. Yeah. C'mon. Hey Brittany?. Are you ready?. Uh uh, are you?. And no one cares. It's whippin' my hair, it's pullin' my waist. To hell with stares. The sweat is drippin' all over my face. And no one´s there. I'm the only one dancin' up in this place. Tonight I'm here. Feel the beat of the drum, gotta get with that bass. I'm up against the speaker, tryin' to take on the music. It's like a competition, me against the beat. I wanna get in a zone, I wanna get in a zone. If you really wanna battle, saddle up and get your rhythm. Tryin' to hit it, chic-a-taa. In a minute I'm a take a you on, I'm a take a you on. Hey, hey, hey. All my people on the floor. Let me see you dance (see ya). All my people wantin' more. Let me see you dance (see ya). All my people round and round. Let me see you dance (see ya). All my people in the crowd. Let me see you dance (see ya). So how would you like a friendly competition. Let's take on the song. It's you and me baby, we're the music. Time to party all night long. We're almost there. I'm feelin' it bad and I can't explain. My soul is bare. My hips are movin' at a rapid pace. Can feel it burn. From the tip of my toes, runnin' through my veins. And now's your turn. Let me see what you got, don't hesitate. I'm up against the speaker, tryin' to take on the music. It's like a competition, me against the beat. I wanna get in a zone, I wanna get in a zone. If you really wanna battle, saddle up and get your rhythm. Tryin' to hit it, chic-a-taa. In a minute I'm a take a you on, I'm a take a you on. Hey, hey, hey. All my people on the floor. Let me see you dance (see ya). All my people wantin' more. Let me see you dance (see ya). All my people round and round. Let me see you dance (see ya). All my people in the crowd. Let me see you dance (see ya). Get on the floor, baby lose control. Just work your body and let it go. If you wanna party, just grab somebody. Hey Brittany. We can dance all night long. Hey Brittany, you say you wanna lose control. Come over here I got somethin' to show ya. Sexy lady, I'd rather see you bare your soul. If you think you're so hot, better show me what you got. All my people in the crowd, let me see you dance. C'mon Brittany lose control, watch you take it down. Get on the floor, baby lose control. Just work your body and let it go. If you wanna party, just grab somebody. Hey Brittany. We can dance all night long. All my people on the floor. Let me see you dance (see ya). All my people wantin' more. Let me see you dance (see ya). All my people round and round. Let me see you dance (see ya). All my people in the crowd. Let me see you dance (see ya). All my people in the crowd, let me see you dance. C'mon Brittany take it down, make the music dance. All my people round and round, party all night long. C'mon Brittany lose control, watch you take it down

 

Vertaling

Al mijn mensen in de menigte. Pak een partner en breng het naar beneden!. Het is ik tegen de muziek. Uh uh. Het is alleen ik. En mij. Yeah. Kom op. Hé, Brittany? Ben je klaar? Uh uh, jij wel? En niemand geeft er iets om. Het waait door mijn haar, het trekt aan mijn taille. Naar de hel met staren. Het zweet druipt over mijn gezicht. En er is niemand. Ik ben de enige die danst op deze plek. Vanavond ben ik hier. Voel de beat van de drum, moet met die bas mee. Ik sta tegen de luidspreker, probeer de muziek aan te nemen. Het is als een wedstrijd, ik tegen de beat. Ik wil in een zone komen, ik wil in een zone komen. Als je echt wilt vechten, zadel je op en krijg je ritme. Probeer het te raken, chic-a-taa. In een minuutje neem ik je te grazen, ik neem je te grazen. Hey, hey, hey. Al mijn mensen op de vloer. Laat me je zien dansen (see ya). Al mijn mensen willen meer. Laat me je zien dansen (see ya). Al mijn mensen rond en rond. Laat me je zien dansen (see ya). Al mijn mensen in de menigte. Laat me je zien dansen (see ya). Dus hoe zou je het vinden een vriendschappelijke wedstrijd. Laten we het liedje doen. It's you and me baby, we're the music. Tijd om te feesten de hele nacht lang. We zijn er bijna. Ik voel het slecht en ik kan het niet uitleggen. Mijn ziel is bloot. Mijn heupen bewegen in een snel tempo. Ik voel het branden. Vanaf het puntje van mijn tenen, loopt het door mijn aderen. En nu is het jouw beurt. Laat me zien wat je hebt, aarzel niet. Ik sta tegen de luidspreker, en probeer de muziek aan te kunnen. Het is als een wedstrijd, ik tegen de beat. Ik wil in een zone komen, ik wil in een zone komen. Als je echt wilt vechten, zadel je op en krijg je ritme. Probeer het te raken, chic-a-taa. In een minuutje neem ik je te grazen, ik neem je te grazen. Hey, hey, hey. Al mijn mensen op de vloer. Laat me je zien dansen (see ya). Al mijn mensen willen meer. Laat me je zien dansen. (see ya). Al mijn mensen rond en rond. Laat me je zien dansen (see ya). Al mijn mensen in de menigte. Laat me je zien dansen (see ya). Ga op de vloer, baby verlies de controle. Werk gewoon met je lichaam en laat het gaan. Als je wilt feesten, grijp dan iemand. Hé, Brittany. We kunnen de hele nacht dansen. Hé Brittany, je zegt dat je de controle wilt verliezen. Kom hier, ik wil je iets laten zien. Sexy dame, ik zie liever dat je je ziel blootgeeft. Als je denkt dat je zo heet bent, laat me dan maar eens zien wat je in huis hebt. Al mijn mensen in de menigte, laat me je zien dansen. Kom op, Brittany, verlies de controle, kijk hoe je het doet. Ga de vloer op, baby, verlies je controle. Werk gewoon met je lichaam en laat het gaan. Als je wilt feesten, grijp dan iemand. Hey Brittany. We kunnen de hele nacht dansen. Al mijn mensen op de vloer. Laat me je zien dansen (see ya). Al mijn mensen willen meer. Let me see you dance (see ya). Al mijn mensen rond en rond. Let me see you dance (see ya). Al mijn mensen in de menigte. Let me see you dance (see ya). Al mijn mensen in de menigte, laat me je zien dansen. C'mon Brittany take it down, make the music dance. Al mijn mensen rond en rond, feest de hele nacht lang. Kom op Brittany verlies de controle, kijk hoe je het doet