Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: my headband

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - my headband ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my headband? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my headband .

Origineel

There you rest,. With all the rest of my accessories. On my night stand. You're red or yellow,. And like a good fellow. Sometimes you get lost in my mess. But when school girl. pigtails won't do. And I need to control my 'do. You're the only one. I can count on. My headband. You're my headband. Wrapped right. Around my melon. You're a product. Like Magellan

 

Vertaling

Daar rust je. Met al de rest van mijn accessoires. Op mijn nachtkastje. Je bent rood of geel... En als een goede kerel. Soms verdwaal je in mijn rommel. Maar als schoolmeisje, zijn vlechtjes niet goed genoeg. En ik moet mijn 'do' onder controle hebben. Jij bent de enige. waar ik op kan rekenen. Mijn hoofdband. Jij bent mijn hoofdband. Precies goed gewikkeld. Om mijn meloen. Je bent een product. Zoals Magellan