Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: out here on my own

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - out here on my own ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out here on my own? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out here on my own .

Origineel

Mercedes. Sometimes I wonder. Where I've been. Who I am,. Do I fit in?. Make-believing is hard alone. Out here, on my own. Rachel. We're always proving. Who we are. Always reaching. For that rising star. To guide me far. And shine me home. Mercedes e rachel. Out here on my own. Mercedes. When I'm down and feeling blue. I close my eyes so I can be with you. Rachel. Oh, baby, be strong for me. Baby, belong to me. Help me through. Mercedes. Help me need you. Rachel. Sometimes I wonder. Where I've been. Mercedes. Who I am,. Do I fit in?. Rachel. I may not win. Mercedes. But I can't be thrown. Rachel. Out here. Mercedes e rachel. On my own. On my own

 

Vertaling

Mercedes. Soms vraag ik me af. Waar ik geweest ben. Wie ik ben... Hoor ik erbij? Geloven is moeilijk alleen. Hier buiten, in mijn eentje. Rachel. We zijn altijd aan het bewijzen. Wie we zijn. Altijd reiken. Naar die rijzende ster. Om me ver te leiden. En me naar huis laat schijnen. Mercedes e Rachel. Ik ben hier alleen. Mercedes. Als ik down ben en me blauw voel. Sluit ik mijn ogen zodat ik bij jou kan zijn. Rachel. Oh, baby, wees sterk voor me. Schatje, hoor bij mij. Help me erdoor. Mercedes. Help me jou nodig te hebben. Rachel. Soms vraag ik me af. Waar ik geweest ben. Mercedes. Wie ik ben... Hoor ik er wel bij? Rachel. Ik win misschien niet. Mercedes. Maar ik kan niet gegooid worden. Rachel. Hier buiten. Mercedes en Rachel. In m'n eentje. In m'n eentje.