Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glee Songtekst: with you i'm born again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glee - with you i'm born again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with you i'm born again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with you i'm born again .

Origineel

Come give me your sweetness. Now there's you, there is no weakness. Lying safe within your arms. I'm born again. Woman, don't you know. With you I'm born again. I was half, not whole. In step with none. Reaching through this world. In need of one. Come show me your kindness. In your arms I know I'll find this. Woman, don't you know. With you I'm born again. Lying safe with you I'm born again

 

Vertaling

Kom geef me je zoetheid. Nu jij er bent, is er geen zwakte. Veilig liggend in jouw armen. Ik ben opnieuw geboren. Vrouw, weet je dat niet. Met jou ben ik opnieuw geboren. Ik was half, niet heel. In stap met niemand. Reikend door deze wereld. In behoefte aan één. Kom laat me je goedheid zien. In je armen weet ik dat ik dit zal vinden. Vrouw, weet je dat niet. Met jou ben ik opnieuw geboren. Veilig bij jou liggend ben ik herboren