Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: about the ocean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - about the ocean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van about the ocean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals about the ocean .

Origineel

It's goin' t' take me such a long time to write this Like you said, it's so-o hard To write about the ocean Well this is about the ocean Abou-out you There are so many words you never heard me say So many songs you never heard me sing I hope you'll hear them all one day But castles are just for dreamin' For me-ee any way For kee-ee-heepin' demons away See through my eyes for just one time There's more to this fee-eeling than can be forgotten 'Cause you've been my friend Have you been my frie-ie-iend And I-hi-hi never thought I could be so unhappy Bein' with you I thought that all was fine So I stood across the line And never suppo-osing You'd ever want to harm me Just a few simple words to say you're sorry But you know the time is such a passer by And I hope that what I'm feeling now Won't be the same as when we started out

 

Vertaling

Het duurt zo lang niet om dit te schrijven Zoals je zei, het is zo moeilijk Om over de oceaan te schrijven Nou, dit gaat over de oceaan Abou-out jij Er zijn zoveel woorden die je me nooit hebt horen zeggen Zoveel liedjes die je me nog nooit hebt horen zingen Ik hoop dat je ze allemaal op een dag zult horen Maar kastelen zijn gewoon om van te dromen Voor mij, hoe dan ook Om demonen weg te jagen Kijk maar één keer door mijn ogen Er is meer aan deze fee-eeling dan kan worden vergeten Omdat je mijn vriend bent geweest Ben je mijn vriend geweest? En ik dacht nooit dat ik zo ongelukkig kon zijn Bij je zijn dacht ik dat alles in orde was Dus ik stond aan de overkant van de lijn En nooit suppen Je zou me ooit pijn willen doen Slechts een paar simpele woorden om te zeggen dat het je spijt Maar je weet dat de tijd zo'n voorbijganger is En ik hoop dat wat ik nu voel Zal niet hetzelfde zijn als toen we begonnen