Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: ann

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - ann ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ann? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ann .

Origineel

I know I'll never meet another hunk of woman like my Ann 'Cause she makes me feel like a great big man I'm a gonna go tell her mama what I think about her say thank you ma'am For giving me your daughter Ann She sure is stacked from her toes to the pretty little nape Of her neck she's packed like a seed in a grape she's smooth as marble skin When I see her I believe I'm a real young guy And every time I go to work I think I might die if I can't hurry home again If the good Lord worked all night a makin' me a female plan I'd say no thanks Lord I'll just keep Ann How could I ever look at any other woman when I've got Ann Oh I feel so good when she takes my hand I'm a gonna go tell her daddy what I think about her say thank you man For giving me your daughter Ann When Ie home and I feel like I've been run over By a ten-ton truck she can rub my shoulders and soothe my aches and pains If I lose my job and I'm down to a silver dollar And I feel like a dried up gourd in a holler she soothes my brow like summer rain If the good Lord worked all night a making me a female plan I'd say no thanks you Lord I'll just keep Ann Oh no thanks you Lord I'll just keep Ann

 

Vertaling

Ik weet dat ik nooit een andere vrouw zoals mijn Ann zal ontmoeten Omdat ze me het gevoel geeft dat ik een grote man ben Ik ga haar mama vertellen wat ik van haar denk, bedankt mevrouw Om me je dochter Ann te geven Ze is zeker gestapeld van haar tenen tot de mooie kleine nek Van haar nek is ze verpakt als een zaadje in een druif, ze is glad als een marmeren huid Als ik haar zie, geloof ik dat ik een echte jonge kerel ben En elke keer als ik naar mijn werk ga, denk ik dat ik dood kan gaan als ik niet meer naar huis kan Als de goede Heer de hele nacht werkte, maakte me een vrouwelijk plan Ik zou nee zeggen, Heer, ik zal Ann gewoon houden Hoe kan ik ooit naar een andere vrouw kijken als ik Ann heb? Oh ik voel me zo goed als ze mijn hand vastpakt Ik ga haar vader vertellen wat ik van haar denk, dankjewel man Om me je dochter Ann te geven Als ik thuis ben en ik het gevoel heb dat ik ben overreden Met een vrachtwagen van tien ton kan ze over mijn schouders wrijven en mijn pijn en pijn verzachten Als ik mijn baan verlies en ik ben op weg naar een zilveren dollar En ik voel me als een uitgedroogde kalebas in een schreeuw, ze kalmeert mijn voorhoofd als zomerregen Als de goede Heer de hele nacht werkte, maakte hij van mij een vrouwenplan Ik dank u, Heer, ik bewaar Ann gewoon Oh nee bedankt Heer, ik zal Ann gewoon houden