Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: country girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - country girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van country girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals country girl .

Origineel

About five o'clock in the late afternoon sun's gettin' drowsy above me Tonight I walk neath the sparkling moon with the girl who is happy to love me She's my sweet country girl and she's all that I need The whole world wears the smile when she's talking Sweet country girl it's not hard to believe Pretty flowers bloom wherever she's been walking uh-huh Shadows erase in the last light of day night time is startin' to settle Red colored stone Lord is leading my way to her cottage way down in the meadow She's my sweet country girl... Green trees and golden hay and sunshine here every day Big cities far behind me well it's love with her to think I'm a gonna stay About five o'clock in the late afternoon... She's my sweet country girl yes she is She's my sweet country girl and I love her she's my sweet country girl

 

Vertaling

Rond vijf uur in de late namiddag wordt de zon suf boven me Vanavond loop ik onder de glinsterende maan met het meisje dat graag van me houdt Ze is mijn lieve plattelandsmeisje en ze is alles wat ik nodig heb De hele wereld draagt ??de glimlach als ze praat Lief plattelandsmeisje, het is niet moeilijk te geloven Mooie bloemen bloeien overal waar ze heeft gelopen uh-huh Schaduwen wissen in het laatste daglicht 's nachts begint te kalmeren Roodgekleurde stenen Heer leidt mijn weg naar haar huisje helemaal in de wei Ze is mijn lieve plattelandsmeisje ... Elke dag groene bomen en gouden hooi en zonneschijn Grote steden ver achter me, het is liefde voor haar om te denken dat ik blijf Rond vijf uur in de late namiddag ... Ze is mijn lieve plattelandsmeisje, ja dat is ze Ze is mijn lieve plattelandsmeisje en ik hou van haar, ze is mijn lieve plattelandsmeisje