Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: i believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - i believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe .

Origineel

I believe for every drop of rain That falls a flower grows I believe that somewhere In the darkest night a candle glows And I believe for every one who goes astray Someone wille to show the way I believe, yes I believe I believe above the storm The smallest prayer will still be heard I believe that someone in the great Somewhere hears every word Every time I hear a new born baby cry Or touch a leaf or see the sky Then I know why I believe I believe above the storm I believe, yes I believe

 

Vertaling

Ik geloof voor elke druppel regen Dat valt een bloem groeit Ik geloof dat ergens In de donkerste nacht gloeit een kaars En ik geloof voor iedereen die verdwaalt Iemand wil de weg wijzen Ik geloof, ja ik geloof Ik geloof boven de storm Het kleinste gebed zal nog steeds worden gehoord Ik geloof dat iemand in de grote Ergens hoort elk woord Elke keer als ik een pasgeboren baby hoor huilen Of raak een blad aan of zie de lucht Dan weet ik waarom ik geloof Ik geloof boven de storm Ik geloof, ja ik geloof