Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: i’d build a bridge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - i’d build a bridge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’d build a bridge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’d build a bridge .

Origineel

As I sift through the ashes Of bridges burned and broken dreams If I could only find the pieces I'd build a bridge that would bring you back to me I'd build a bridge that would bring you back to me If I could take the past and change it To what I wanted it to be I would mold and I would shape it Into a bridge that would bring you back to me I'd build a bridge that would bring you back to me Oh, I'd build a bridge made of love A love so strong That nothing known Could ever shake it Oh, I'd build a bridge made of stone And I would stand And defend it And never let it fall Though the walls may be crumbled The cornerstone is planted deep And it will gladly hold the pieces To the bridge that would bring you back to me I'll build a bridge that will bring you back to me Oh, I'll build a bridge made of love A love so strong Nothing known Could ever shake it, yeah Oh, I'll build a bridge made of stone And I will stand And defend it, yeah Oh, I'll build a bridge made of love A love so strong Nothing known Could ever shake it, yeah Oh, I'll build a bridge mad of stone And I will stand And I'll defend it, yeah

 

Vertaling

Als ik door de as zeef van verbrande bruggen en gebroken dromen Als ik alleen de stukken kon vinden zou ik een brug bouwen die je bij me terug zou brengen Ik zou een brug bouwen die jou bij me terug zou brengen Als ik het verleden kon nemen en het veranderen in wat ik wilde dat het zou zijn Ik zou het boetseren en ik zou het vormen in een brug die jou bij me terug zou brengen Ik zou een brug bouwen die je bij me terug zou brengen Oh, ik zou een brug maken van liefde Een liefde zo sterk That nothing known het ooit zou kunnen schudden Oh, ik zou een brug van steen bouwen En ik zou staan En hem verdedigen En het nooit laten vallen Al zijn de muren afgebrokkeld De hoeksteen is diep geplant En het zal graag de stukken houden van de brug die jou naar mij terugbrengt Ik zal een brug bouwen die je bij me terug zal brengen Oh, ik zal een brug bouwen gemaakt van liefde Een liefde zo sterk Nothing known Kan het ooit schudden, ja Oh, ik zal een brug van steen bouwen And I will stand En het verdedigen, ja Oh, ik zal een brug bouwen van liefde A love so strong Nothing known Kan het ooit schudden, ja Oh, ik zal een brug bouwen, gek van steen And I will stand And I'll defend it, yeah