Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: it s been so long darling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - it s been so long darling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s been so long darling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s been so long darling .

Origineel

It's been so long darling since I had to go away It's been so long darling and I'll never forget that day Although you never mentioned it you cried the whole day long It's been so long darling but now I'ming home It's been such a long time darling but it won't be long now It's been so long darling and I've kept every vow Oh I hope that you'll be waitin' as you did in days gone by It's been so so long darling please don't blame me if I cry It's been so long so long darling since I gazed into your eyes It's been so long so long darling do you really realize That just the thought of seeing you it scares me through and through It's been so long so long darling since I had a kiss from you (It's been so it's been so long darling)

 

Vertaling

Het is zo lang lieverd sinds ik weg moest Het is zo lang geleden schat en ik zal die dag nooit vergeten Hoewel je het nooit hebt genoemd, heb je de hele dag gehuild Het is al zo lang schat, maar nu ga ik naar huis Het is zo lang geleden schat, maar het zal niet lang meer duren Het is zo lang schat en ik heb elke gelofte nagekomen Oh, ik hoop dat je zult wachten zoals je vroeger deed Het is zo lang geleden, schat, geef me niet de schuld als ik huil Het is zo lang, zo lang lieverd, sinds ik in je ogen staarde Het is zo lang, zo lang schat, realiseer je je echt Dat alleen al de gedachte om je te zien, het maakt me steeds weer bang Het is zo lang, zo lang lieverd, sinds ik een kus van je heb gehad (Het is zo lang geleden, schat)