Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: it s over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - it s over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s over .

Origineel

If time were not a moving thing And I could make it stay This hour of love we share would always be There'd be noing day To shine a morning light Make us realize our night Is over When you walk away from me there Is no place to put my hand Except to shade my eyes against the sun That rises o'er the land I watch you walk away somehow I have to let you go now It's over If you knew just how I really Feel you might return and yet There are so many times that people Have to love and then forget Though there might have been a way I have to force myself to say It's over So I turn my back and Turn my collar to the wind Move along in silence Tryin' not to think at all Send my tired feet before me Walk the silent street before me It's over It's over

 

Vertaling

Als tijd niet iets ontroerde En ik kan ervoor zorgen dat het blijft Dit uur van liefde dat we delen zou altijd zijn Er zou geen dag zijn Om een ??ochtendlicht te laten schijnen Laat ons onze nacht realiseren Is voorbij Als je daar bij me wegloopt Is geen plaats om mijn hand te leggen Behalve om mijn ogen af ??te schermen tegen de zon Dat stijgt boven het land Ik zie je op de een of andere manier weglopen Ik moet je nu laten gaan Het is voorbij Als je wist hoe ik echt was Voel dat je misschien terugkomt en toch Er zijn zo vaak mensen Moet liefhebben en dan vergeten Hoewel er misschien een manier was Ik moet mezelf dwingen te zeggen Het is voorbij Dus ik draai mijn rug en Draai mijn kraag naar de wind Beweeg in stilte Probeer helemaal niet te denken Stuur mijn vermoeide voeten voor me uit Loop de stille straat voor me uit Het is voorbij Het is voorbij