Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: less of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - less of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van less of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals less of me .

Origineel

Let me be a little kinder Let me be a little blinder To the faults of those about me Let me praise a little more Let me be when I am weary Just a little bit more cheery Think a little more of others And a little less of me Let me be a little braver When temptation bids me waver Let me strive a little harder To be all that I should be Let me be a little meeker With the brother that is weaker Let me think more of my neighbor And a little less of me Let me be when I am weary Just a little bit more cheery Let me serve a little better Those that I am strivin' for Let me be a little meeker With the brother that is weaker Think a little more of others And a little less of me

 

Vertaling

Laat me een beetje vriendelijker zijn Laat me een kleine blinder zijn Aan de fouten van degenen over mij Laat me wat meer prijzen Laat me zijn als ik moe ben Een beetje vrolijker Denk een beetje meer aan anderen En een beetje minder van mij Laat me een beetje moediger zijn Als de verleiding me doet aarzelen Laat me een beetje harder streven Om alles te zijn wat ik zou moeten zijn Laat me een beetje zachtmoedig zijn Bij de broer die zwakker is Laat me meer aan mijn buurman denken En een beetje minder van mij Laat me zijn als ik moe ben Een beetje vrolijker Laat me een beetje beter dienen Degenen waar ik naar streef Laat me een beetje zachtmoedig zijn Bij de broer die zwakker is Denk een beetje meer aan anderen En een beetje minder van mij