Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glen campbell Songtekst: ocean in his eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glen campbell - ocean in his eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ocean in his eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glen campbell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glen campbell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ocean in his eyes .

Origineel

Ive heard you say you love me but Im not sure you know just what you mean cause if you did you wouldnt leave me standing somewhere in between your scene someday youll understand what pain is when its too late and your man has gone away I dont think your human but Ill miss you anyway And he cries and he cries theres an ocean in his eyes see how low he flies when his babys gone Why dont you even call me Or would that put to much of a strain on you? And when you do you always accuse me of something youre afraid you might do someday youll understand how wrong you are while my conscience shines on bright and clear as day Youd never believe me but Ill tell you anyway And he cries and he cries theres an ocen in his eyes see how low he flies when his babys gone wont you look and see how low he flies when his babys gone gone babys gone wha ha huh

 

Vertaling

Ik heb je horen zeggen dat je van me houdt maar ik weet niet zeker of je precies weet wat je bedoelt want als je dat deed, zou je me niet verlaten ergens tussen je scène staan op een dag zul je begrijpen wat pijn is als het te laat is en je man weg is Ik denk niet dat je mens maar Ik mis je toch En hij huilt en hij huilt er is een oceaan in zijn ogen kijk hoe laag hij vliegt toen zijn baby's weg waren Waarom bel je me niet eens Of zou dat u zwaar belasten? En als je dat doet, beschuldig je me altijd van iets waarvan je bang bent dat je het zou doen op een dag zul je begrijpen hoe fout je bent terwijl mijn geweten helder en helder schijnt als dag Je zou me nooit geloven, maar Ik zal het je toch vertellen En hij huilt en hij huilt er is een ocen in zijn ogen kijk hoe laag hij vliegt als zijn baby's weg zijn wil je niet kijken en zien hoe laag hij vliegt toen zijn baby's weg waren weg babys weg wha ha huh