Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glenn hughes Songtekst: written all over your face

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glenn hughes - written all over your face ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van written all over your face? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glenn hughes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glenn hughes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals written all over your face .

Origineel

Seems you've been gone too long Something is going on When you walked out the door It was written all over your face You know I couldn't see It's gone from my memory There's no use in telling me It was written all over your face I don't feel like holding on Something inside is gone You're not that good for me And it was written all over your face Strange dreams are haunting me You treat me like a refugee That ain't the way that it should be And it was written all over your face And I don't want to think about tomorrow And I don't want to live in yesterday Now there's something wrong, what's going on I believe in faith and it keeps me strong I won't be turning my head no more It is written, it is written So many years ago Now I've gotta let you go Same as it's always been And it's written all over your face Thanks for the charity Thanks 'cause you lied to me Thanks for the jealousy It was written all over your face Oh I, I'm gonna break that old tradition You'd better find humility But you are too blind to see Oh I, you know I found a new condition 'cause I want my life to be To bring love and harmony Now it's time to set you free Right now

 

Vertaling

Het lijkt erop dat je te lang weg bent geweest. Er is iets aan de hand Toen je de deur uitliep Het stond op je gezicht geschreven Je weet dat ik het niet kon zien. Het is uit mijn geheugen verdwenen Het heeft geen zin om het me te vertellen Het stond op je gezicht geschreven Ik heb geen zin om vast te houden Iets binnenin is weg Je bent niet zo goed voor me En het stond op je gezicht geschreven Vreemde dromen achtervolgen me Je behandelt me als een vluchteling Dat is niet de manier waarop het zou moeten zijn En het stond op je gezicht geschreven En ik wil niet aan morgen denken En ik wil niet leven in gisteren Nu is er iets mis, wat is er aan de hand? Ik geloof in geloof en het houdt me sterk Ik zal mijn hoofd niet meer omdraaien Het is geschreven, het is geschreven Zo vele jaren geleden Nu moet ik je laten gaan Hetzelfde als het altijd geweest is En het staat op je gezicht geschreven Bedankt voor de liefdadigheid Bedankt omdat je tegen me loog Bedankt voor de jaloezie Het was over je hele gezicht geschreven Oh ik, ik ga die oude traditie verbreken Je zou beter nederigheid vinden Maar je bent te blind om het te zien Oh ik, je weet dat ik een nieuwe conditie heb gevonden Want ik wil dat mijn leven Om liefde en harmonie te brengen Nu is het tijd om je te bevrijden Nu meteen.