Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glenn miller Songtekst: moonlight mood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glenn miller - moonlight mood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moonlight mood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glenn miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glenn miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moonlight mood .

Origineel

Moonlight mood when twilight is ending You're in my moonlight mood and our hearts are blending There on the same old wall that we used to know Long ago You walked there in a ribbon of moonlight There you are as lovely as ever You vowed by every star to love me forever Although you're far away we meet in my solitude You are mine when I'm in my moonlight mood... Then in the moonlight you are mine When I'm in my moonlight mood...

 

Vertaling

Maanlicht stemming als de schemering eindigt Jij bent in mijn maanlicht stemming en onze harten vermengen zich Daar op dezelfde oude muur die we kenden Lang geleden Je liep daar in een lint van maanlicht Daar ben je zo mooi als altijd Je hebt bij elke ster gezworen voor altijd van me te houden Hoewel je ver weg bent ontmoeten we elkaar in mijn eenzaamheid Je bent van mij als ik in mijn maanlicht bui ben... Dan in het maanlicht ben je van mij Als ik in mijn maanlicht stemming ben...