Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glenn paul Songtekst: theme from against all odds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glenn paul - theme from against all odds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van theme from against all odds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glenn paul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glenn paul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals theme from against all odds .

Origineel

How can I just let you walk away, Just let you leave without a trace? When I stand here taking every breath with you, ooh ooh You're the only one who really knew me at all How can you just walk away from me When all I can do is watch you leave? 'Cause we've shared the laughter and the pain And even shared the tears You're the only one who really knew me at all So take a look at me now Well there's just an empty space And there's nothing left here to remind me Just the memory of your face Take a look at me now Well there's just an empty space And you coming back to me is against the odds And that's what I've got to face, oh I wish I could just make you turn around Turn around and see me cry There's so much I need to say to you So many reasons why You're the only one who really knew me at all So take a look at me now Well there's just an empty space And there's nothing left here to remind me Just the memory of your face Take a look at me now Well there's just an empty space But to wait for you is all I can do And that's what I've got to face Take a good look at me now 'Cause I'll still be standing here And you coming back to me is against the odds And it's what I've got to face Take a look at me now

 

Vertaling

Hoe kan ik je zomaar laten gaan, je gewoon laten gaan zonder een spoor? When I stand here taking every breath with you, ooh ooh Jij bent de enige die me echt kende How can you just walk away from me Als alles wat ik kan doen is kijken hoe je vertrekt? 'Cause we've shared the laughter and the pain En zelfs de tranen gedeeld Jij bent de enige die me echt kent Dus kijk nu eens naar me Nou er is alleen een lege plek En er is hier niets meer dat me herinnert Alleen de herinnering aan je gezicht Kijk nu eens naar me Nou er is gewoon een lege ruimte En dat jij bij me terugkomt is tegen alle verwachtingen in En dat is wat ik onder ogen moet zien, oh I wish I could just make you turn around Draai je om en zie me huilen There's so much I need to say to you Zo veel redenen waarom You're the only one who really knew me at all Dus kijk nu eens naar me Nou, er is alleen een lege ruimte En er is hier niets meer dat me herinnert Alleen de herinnering aan jouw gezicht Kijk nu eens naar me Nou er is alleen maar een lege plek Maar wachten op jou is alles wat ik kan doen And that's what I've got to face Kijk me nu eens goed aan Want ik zal hier nog steeds staan En dat jij bij me terugkomt is tegen alle verwachtingen in En dat is wat ik onder ogen moet zien Kijk me nu eens goed aan