Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: glenn yarbrough Songtekst: down down to goblin town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: glenn yarbrough - down down to goblin town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down down to goblin town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van glenn yarbrough! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van glenn yarbrough en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down down to goblin town .

Origineel

Swish, smack! Whip, crack! Smash, grab! Pinch, nab! You go, my lad! Ho, ho! My lad! The black crack! The back crack! The black crack! The back crack! Down down to Goblin-town Down down to Goblin-town Down down to Goblin-town You go, my lad! Ho, ho! My lad! Goblins quaff, and Goblins beat Goblins laugh, and Goblins bleat Batter, jabber, whip and hammer, hooo! Yo go, my lad! Ho, ho my lad! Below, my lad! Ho, ho! My lad!

 

Vertaling

Swish, smack! Zweepslag! Smash, grijp! Knijp, nab! Ga jij maar, mijn jongen! Ho, ho! Mijn jongen! De zwarte scheur! De achterste scheur! De zwarte scheur! De achterste scheur! Beneden naar Goblin-stad Beneden naar Goblin-stad Beneden naar Goblin-stad Ga jij maar, mijn jongen! Ho, ho! Mijn jongen! Goblins quaff en Goblins verslaan Goblins lachen en Goblins blaten Beslag, prater, zweep en hamer, hooo! Ga weg, mijn jongen! Ho, ho mijn jongen! Hieronder, mijn jongen! Ho, ho! Mijn jongen!