Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gloria estefan Songtekst: comunicacion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gloria estefan - comunicacion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van comunicacion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gloria estefan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gloria estefan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals comunicacion .

Origineel

Todo es confusin en la conversacin De hoy al orme hablar no adivinan De dnde soy porque mezclo dos idiomas Y me sale todo al revs Si no puedo escoger entre espaol e ingls Pues los dos a la vez no quiero escoger Los dos idiomas los hablo a la vez Lo que hace falta es comunicacin En este mundo no hay comunicacin No s que hay de mal si me invitan a Launchear al trabajo voy y me obligan a typear muchas veces me regaan pero todos Lo hacen igual Si no puedo escoger entre espaol e ingls Pues los dos a la vez no quiero escoger Los dos idiomas los hablo a la vez Lo que hace falta es comunicacin En este mundo no hay comunicacin Como quiera que lo diga todos ya me Entienden igual si no puedo escoger Entre espaol e ingls pues los dos A la vez no quiero escoger los dos Idiomas los hablo a la vez Lo que hace falta es comunicacin En este mundo no hay comunicacin

 

Vertaling

Alles is verwarring in conversatie Vanaf vandaag als ik spreek kun je niet raden Ik ben van waar ik ben omdat ik twee talen mix En het komt er allemaal achterstevoren uit Als ik niet kan kiezen tussen Engels en Spaans Ik kan niet kiezen tussen de twee op hetzelfde moment Ik spreek beide talen tegelijk Wat we nodig hebben is communicatie In deze wereld is er geen communicatie Ik weet niet wat er mis is als ze me uitnodigen om Ik kan niet eens een woord spreken. Ik weet niet wat daar mis mee is. Ze doen het allemaal hetzelfde Als ik niet kan kiezen tussen Spaans en Engels Ik wil niet kiezen tussen de twee op hetzelfde moment Ik spreek beide talen tegelijk Wat we nodig hebben is communicatie In deze wereld is er geen communicatie Ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Ik kan niet kiezen tussen Spaans en Engels Ik kan niet kiezen tussen Spaans en Engels, ik kan beide kiezen Ik wil niet beide tegelijk kiezen Ik spreek beide talen tegelijk Wat we nodig hebben is communicatie In deze wereld is er geen communicatie