Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gloria estefan Songtekst: corazmao n de fiesta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gloria estefan - corazmao n de fiesta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van corazmao n de fiesta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gloria estefan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gloria estefan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals corazmao n de fiesta .

Origineel

Tanto que esper, cuanto fui detrs de t Cada vez que me mirabas, yo pensaba que eras para m, para m Qudate, no te alejes ms de m Te prometo que mi vida te la entrego a t Cntame tu propia msica Hoy ests aqu Con el corazn de fiesta, deja que el amor se extienda Volando lejos, sin una direccin Con el corazn de fiesta, celebremos nuestra dicha Brindemos juntos por el amor Tanto que so, tantas lgrimas llor Tantas noches esperando que tu amor llegara para m, para m Qudate, no te alejes ms de m Te prometo que mi vida te la entrego a t Cntame tu propia msica Hoy ests aqu Con el corazn de fiesta, deja que el amor se extienda Volando lejos, sin una direccin Con el corazn de fiesta, celebremos nuestra dicha Brindemos juntos por el amor

 

Vertaling

Zoveel dat ik wachtte, zoveel dat ik je achterna ging Elke keer als je naar me keek, dacht ik dat je voor mij was, voor mij Ik zal nooit meer ver weg van je zijn Ik beloof je dat ik mijn leven aan jou geef Geef me je eigen muziek Je bent hier vandaag. Met een hart van feest, laat de liefde zich verspreiden Wegvliegen, zonder richting Met een feestelijk hart, laten we onze gelukzaligheid vieren Laten we samen toasten op de liefde Zoveel heb ik gehuild, zoveel tranen Zoveel nachten wachtend op jouw liefde om voor mij te komen, voor mij Ik zal nooit meer ver weg van je zijn Ik beloof je dat ik mijn leven aan jou zal geven Ik zal je je eigen muziek geven Je bent hier vandaag. Met een hart van feest, laat de liefde zich verspreiden Wegvliegen, zonder richting Met een feestelijk hart, laten we onze gelukzaligheid vieren Laten we samen toosten op de liefde