Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gloria estefan Songtekst: live again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gloria estefan - live again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gloria estefan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gloria estefan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live again .

Origineel

When you turned and walked away You said all you had to say It was over You just couldn't understand How deeply I had given all my love to you I was left alone in tears Our life together had become a memory And as far as I can see There was darkness And I had nothing left inside but pain and sorrow I had no plans for my tomorrow And I had to find a reason That would make me live again Live again Now today I feel my life is worth living I have someone who is giving Someone to share each new day Someone who will always stay When I think of yesterday It all seems so far away I'm so happy And I feel as my life has just begun And that the world is gonna be mine It is this feeling deep inside me That has made me live again Live again Live again

 

Vertaling

Toen je je omdraaide en wegliep Je zei alles wat je te zeggen had Het was voorbij. Je kon gewoon niet begrijpen Hoe diep ik al mijn liefde aan jou had gegeven Ik bleef alleen achter in tranen Ons leven samen was een herinnering geworden En zo ver als ik kan zien was er duisternis En ik had niets meer van binnen dan pijn en verdriet Ik had geen plannen voor morgen en ik moest een reden vinden die me weer zou laten leven weer zou leven Nu vandaag voel ik dat mijn leven de moeite waard is Ik heb iemand die geeft Iemand om elke nieuwe dag mee te delen Iemand die altijd zal blijven Als ik aan gisteren denk lijkt het allemaal zo ver weg Ik ben zo gelukkig En ik voel dat mijn leven net begonnen is En dat de wereld van mij zal zijn Het is dit gevoel diep in mij Dat me weer laat leven Opnieuw leven Opnieuw leven