Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gloria estefan Songtekst: touched by an angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gloria estefan - touched by an angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van touched by an angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gloria estefan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gloria estefan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals touched by an angel .

Origineel

My angel, my angel (Aah) (Ooh) La la la la La la la la I've been touched by an angel When I look into your eyes With my heart I see You're a blessing from on high I've been touched by an angel (Angel) What a beautiful surprise (Angel) Never thought I'd find What I've searched for all my life You can send me On the wings of love Flying higher than the clouds up in the sky And whenever I kiss you I feel like I might just die Die and go to Heaven I've been touched by an angel If I'm dreaming let me sleep I've found the deepest love One I know I'll always keep I was praying for a miracle It was answered when you came into my life (Came into my life) From the moment I saw you I felt my soul come alive (Come alive) I've been touched by an angel (By an angel) That was watching over me Oh, brought me so much joy And all the love I'll ever need I've been touched by an angel What a beautiful surprise Never thought I'd find What I've searched for all my life Never before (Never before) Have I felt like this (Have I felt like this) So much in love (So much in love, so much) So much in love (So much in love) I've been touched by an angel (By an angel) That was watching over me Oh, brought me so much joy And all the love I'll ever need I've been touched by an angel (By an angel) When I look into your eyes With my heart I see You're a blessing from on high I've been touched by an angel (La la la la la) Touched by an angel (La la la la la) I found the deepest love One I know I'll always keep (La la la la la) I've been touched by an angel (La la la la la) Touched by an angel (La la la la la) Brought me so much joy All the joy I'll ever need (La la la la la) (Ooh touched)

 

Vertaling

Mijn engel, mijn engel (Aah) (Ooh) La la la la La la la la Ik ben aangeraakt door een engel Als ik in je ogen kijk Met mijn hart zie ik Je bent een zegen uit de hemel Ik ben aangeraakt door een engel (Engel) Wat een mooie verrassing (Engel) Nooit gedacht dat ik zou vinden Waar ik mijn hele leven naar heb gezocht Je kunt me sturen Op de vleugels van de liefde Hoger vliegend dan de wolken in de lucht En wanneer ik je kus voel ik me alsof ik zou kunnen sterven Sterven en naar de hemel gaan Ik ben aangeraakt door een engel Als ik droom laat me dan slapen I've found the deepest love Een waarvan ik weet dat ik die altijd zal houden Ik bad voor een wonder Het werd beantwoord toen jij in mijn leven kwam (Kwam in mijn leven) Vanaf het moment dat ik je zag voelde ik mijn ziel tot leven komen (Komt tot leven) Ik ben aangeraakt door een engel (Door een engel) That was watching over me Oh, bracht me zo veel vreugde En alle liefde die ik ooit nodig zal hebben Ik ben aangeraakt door een engel Wat een mooie verrassing Nooit gedacht dat ik zou vinden Waar ik mijn hele leven naar heb gezocht Nooit eerder (Nog nooit eerder) Heb ik me zo gevoeld (Heb ik me zo gevoeld) Zoveel verliefd (Zo verliefd, zo veel) Zoveel verliefd (Zoveel verliefd) Ik ben aangeraakt door een engel (Door een engel) That was watching over me Oh, bracht me zo veel vreugde And all the love I'll ever need I've been touched by an angel (Door een engel) When I look into your eyes Met mijn hart zie ik Je bent een zegen uit de hemel I've been touched by an angel (La la la la la) Aangeraakt door een engel (La la la la la) I found the deepest love One I know I'll always keep (La la la la la) I've been touched by an angel (La la la la la) Aangeraakt door een engel (La la la la la) Bracht me zo veel vreugde All the joy I'll ever need (La la la la la) (Ooh aangeraakt)