Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gloria gaynor Songtekst: substitute

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gloria gaynor - substitute ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van substitute? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gloria gaynor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gloria gaynor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals substitute .

Origineel

(Send my love and admiration straight to you) Say You've been waiting much too long now Don't know when she's coming home Say now You've been loyal true and faithful All this time of being alone If I could get that same dedication I'd give you everything in creation If she doesn't come back (come back) (come back) Ooh! I'll be your substitute whenever you want me Oh don't you know I'd be your substitute Whenever you need me Ooh ooh ooh (Send my love and admiration straight to you) Say (Say) Everyday you waited for her, I've been waiting here for you Say (Say) All this time I've been lonely knowing what you're going through I waited 'til my chances occured 'Cause you can't keep relying on her If she doesn't come back (if she doesn't come back) I'll be your substitute whenever you want me (ooh ooh) Oh don't you know I'd be your substitute Whenever you need me Ooh ooh ooh Each day by your window (you sit and sigh) hoping to see her face Well you might as well forget about her and find someone to take her Place I'll be your substitute whenever you want me (ooh ooh) Oh don't you know I'd be your substitute Whenever you need me Ooh ooh ooh I'll be your substitute Whenever you want me (ooh ooh) Oh don't you know I'd be your substitute Whenever you need me Ooh ooh ooh I'll be your substitute whenever you leave her Oh don't you know I'd be your substitute

 

Vertaling

(Stuur mijn liefde en bewondering rechtstreeks naar jou) Zeg Je wacht nu al veel te lang Don't know when she's coming home Zeg nu Je bent trouw en trouw geweest Al die tijd van alleen zijn Als ik diezelfde toewijding kon krijgen Ik zou je alles geven in de schepping Als ze niet terugkomt (kom terug) (kom terug) Ooh! Ik zal je vervanger zijn wanneer je me maar wilt Oh weet je niet dat ik je vervanger zou zijn Wanneer je me nodig hebt Ooh ooh ooh (Stuur mijn liefde en bewondering rechtstreeks naar jou) Say (Zeg) Everyday you waited for her, I've been waiting here for you Say (Say) All this time I've been lonely knowing what you're going through Ik wachtte tot mijn kansen zich voordeden. Cause you can't keep relying on her If she doesn't come back (als ze niet terugkomt) Ik zal je vervanger zijn wanneer je me nodig hebt (ooh ooh) Oh weet je niet dat ik je vervanger zou zijn Whenever you need me Ooh ooh ooh Elke dag bij je raam (je zit en zucht) hopend om haar gezicht te zien Nou je kan haar net zo goed vergeten en iemand vinden die haar neemt Plaats I'll be your substitute whenever you want me (ooh ooh) Oh weet je niet dat ik je vervanger zou zijn Whenever you need me Ooh ooh ooh I'll be your substitute Whenever you want me (ooh ooh) Oh weet je niet dat ik je vervanger zou zijn Whenever you need me Ooh ooh ooh Ik zal je vervanger zijn wanneer je haar verlaat Oh don't you know I'd be your substitute