Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gloriana Songtekst: you said

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gloriana - you said ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you said? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gloriana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gloriana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you said .

Origineel

You said I'd never regret Having you lying here in my bed You told me that a love like this Don't come along but once in a lifetime You said a lot of things You said a lot of things You said it just like that You said a lot of things that you can't take back You swore to me on your mama's grave A promise was a promise and it couldn't be broken You told me 'til your dying day You say what you mean and you mean what you say now You said a lot of things You said a lot of things, yeah You said it just like that You said a lot of things that you can't take back Didn't I believe in you Didn't I do for you Every little thing that I could do Didn't I, oh didn't I Didn't you get the best of me Didn't I wait patiently While you were out breaking my heart for me Didn't I, didn't I Didn't I believe in you Didn't I do for you Every little thing that I could do Didn't I, didn't I Didn't you get the best of me Didn't I wait patiently While you were out breaking my heart for me Didn't I, didn't I Didn't I believe in you Didn't I do for you Every little thing that I could do Didn't I, didn't I, yeah Didn't I, didn't I Didn't I, oh yeah You said it just like that You said a lot of things that you can't take back

 

Vertaling

Je zei dat ik er nooit spijt van zou hebben dat je hier in mijn bed ligt Je vertelde me dat een liefde als deze maar eens in je leven voorbij komt Je zei een heleboel dingen Je zei een heleboel dingen Je zei het gewoon Je zei een heleboel dingen die je niet terug kan nemen Je hebt me gezworen op je moeders graf Een belofte was een belofte en die kon niet gebroken worden Je vertelde me tot je sterfdag Je zegt wat je meent en je meent wat je nu zegt You said a lot of things Je zei een heleboel dingen, ja You said it just like that Je zei een heleboel dingen die je niet meer terug kan nemen Geloofde ik niet in jou Heb ik niet voor je gedaan Elk klein ding dat ik kon doen Heb ik niet, oh heb ik niet Heb je niet het beste van me gekregen Heb ik niet geduldig gewacht Terwijl jij mijn hart voor me brak Heb ik niet, heb ik niet Geloofde ik niet in jou Heb ik niet alles voor je gedaan Elk klein ding dat ik kon doen Heb ik niet, heb ik niet Heb je niet het beste uit me gehaald Heb ik niet geduldig gewacht Terwijl jij mijn hart voor me brak Heb ik niet, heb ik niet Geloofde ik niet in jou Heb ik niet alles voor je gedaan Elk klein ding dat ik kon doen Heb ik niet, heb ik niet, ja Heb ik niet, heb ik niet Heb ik niet, oh ja You said it just like that Je zei een heleboel dingen die je niet terug kan nemen