Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gluecifer Songtekst: dr doktor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gluecifer - dr doktor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dr doktor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gluecifer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gluecifer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dr doktor .

Origineel

I got the drip runnin' into my arm It got me fillin' up on fluid like a water balloon A gene modified and out of control It got me creepin' up the walls like a speedy baboon I'm saying, doctor won't you put on your glove Sweet, sweet doctor won't you put on the show A cool hand and a hot heart Undone buttons God you're looking so smart A sharp wit and a trolley of dope You got me yellin' in your stethoscope You can chain me down, you can put me in a cast You can make my pain go, you can make it last Put me on the table put me in an iron lung Rub me where it hurts, doctor rub me where you stung Cut me up, cut me up and see Cut me up and take this beating heart from me Cut me up, cut me where it hurts Cut it out and throw it, give it to the nurse You're dressed in whites and I'm not dressed at all I got my hand yankin' on the cord I'm waiting for the call I got the fever burnin' holes in my skin And I am assuming the position you can come right in And plug my cable Into all those shining machines It's gonna be a heavy reading Well, if you know what I mean Cut me up, cut me up and see Cut me up and take this beating heart from me Cut me up, cut me where it hurts Cut it out and throw it, give it to the nurse Cut me up, cut me up and see Cut me up and take this beating heart from me Cut me up, cut me where it hurts Cut it out and throw it, give it to the nurse Cut me up Cut me up Come on and cut me up

 

Vertaling

Ik heb het infuus in mijn arm lopen Het heeft me gevuld met vloeistof als een waterballon Een gen gemodificeerd en oncontroleerbaar Ik kruip tegen de muren op als een snelle baviaan. Ik zeg, dokter wil je je handschoen niet aandoen Lieve, lieve dokter wil je de show niet opvoeren Een koele hand en een heet hart Knopen los God, je ziet er zo slim uit Een scherp verstand en een trolley vol dope Je laat me schreeuwen in je stethoscoop Je kunt me vastketenen, je kunt me in het gips zetten Je kunt mijn pijn laten verdwijnen, je kunt het laten duren Leg me op de tafel en stop me in een ijzeren long. Wrijf me waar het pijn doet, dokter wrijf me waar je gestoken hebt Snij me open, snij me open en kijk Snij me open en neem dit kloppend hart van me weg Snij me open, snij me waar het pijn doet Snij het eruit en gooi het weg, geef het aan de verpleegster Jij bent in het wit gekleed en ik ben helemaal niet gekleed Ik trek met m'n hand aan 't snoer en wacht op 't telefoontje. Ik heb de koorts die gaten in mijn huid brandt. En ik neem de positie in dat je zo binnen kan komen En mijn kabel aansluiten In al die glimmende machines It's gonna be a heavy reading Nou, als je weet wat ik bedoel Snij me open, snij me open en kijk Snij me open en neem dit kloppend hart van me weg Snij me open, snij me waar het pijn doet Snij het eruit en gooi het weg, geef het aan de verpleegster Snij me open, snij me open en kijk Snij me open en neem dit kloppende hart van me af Snij me open, snij me waar het pijn doet Snij het eruit en gooi het weg, geef het aan de verpleegster Snij me open. Snij me open. Kom op en snij me open