Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: go betweens Songtekst: before hollywood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: go betweens - before hollywood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van before hollywood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van go betweens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van go betweens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals before hollywood .

Origineel

make me last make me last through our love make me last new masquerade to be absorbed I had to act before now I talk and make me last make me last through our love make me last bring on the microphones hidden under stones record my sobs in baritones and make me last make me last through our love make me last in the new west the orange groves grow like a plague wherever you go I told the heads we'll show the world we'll film ourselves in history and chrome and I said that just not sure make me last through our love box office law simple and grand an endless stream one can draw the flicker of light piano keys a silent screen, a silent star make me last make me last through our love make me last in the new west the orange groves grow like a plague wherever you go I told the heads we'll show the world we'll film ourselves in history and chrome and I said that, just not sure what's to be done it's thunder town they'll do what they can to hold you down (x 4)

 

Vertaling

laat me meegaan laat me duren door onze liefde laat me duren nieuwe maskerade om geabsorbeerd te worden Ik moest vroeger acteren nu praat ik en maak me af laat me duren door onze liefde maak me laatst breng de microfoons verborgen onder stenen neem mijn snikken op in baritons en laat me duren maak me lang door onze liefde maak me voor altijd in het nieuwe westen de sinaasappelgaarden groeien als een plaag waar je ook gaat Ik vertelde de hoofden we zullen de wereld laten zien we zullen onszelf filmen in geschiedenis en chroom en ik zei dat gewoon niet zeker make me last door onze liefde box office law eenvoudig en groots een eindeloze stroom die men kan trekken de flikkering van het licht pianotoetsen een stil scherm, een stille ster make me last make me last door onze liefde make me last in het nieuwe westen de sinaasappelgaarden groeien als een plaag waar je ook gaat Ik vertelde de hoofden we zullen de wereld laten zien we zullen onszelf filmen in geschiedenis en chroom en ik zei dat, gewoon niet zeker wat er gedaan moet worden het is donderstad ze zullen doen wat ze kunnen om je tegen te houden (x 4)