Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: go go berlin Songtekst: do you mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: go go berlin - do you mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do you mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van go go berlin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van go go berlin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do you mind .

Origineel

Only mind yourself to survive It's time to pretend with just one lie If conversation wasn't gone I wouldn't feel this hate for you at all Your breath will tell me exactly where you've been Your liquor kiss will leave a taste of sin Oh, if you were real, if you weren't such a doll I wouldn't feel this pain for you at all But when you please me The world stopped moving And when you touch me The earth stands still And when you need me I'll be by your side But if I don't Do you mind Do you mind Miss Mannequin I've told you once before You're misbehaving is closing all my doors Your beauty eyes fills me with desire In the end it hurts Just like fire But when you please me, The world stopped moving And when you touch me The earth stands still And when you need me I'll be by your side But if I don't Do you mind

 

Vertaling

Denk alleen aan jezelf om te overleven Het is tijd om te doen alsof met slechts een leugen Als het gesprek niet weg was zou ik deze haat voor jou helemaal niet voelen Je adem zal me precies vertellen waar je bent geweest Jouw sterke drank kus zal een smaak van zonde achterlaten Oh, als je echt was, als je niet zo'n pop was zou ik deze pijn helemaal niet voor je voelen Maar wanneer je me bevalt De wereld stopt met bewegen En als je me aanraakt staat de aarde stil En als je me nodig hebt zal ik aan je zijde staan Maar als ik dat niet doe Vind je het erg Vind je het erg Juffrouw Mannequin, ik heb het je al eens gezegd. Jouw wangedrag sluit al mijn deuren. Jouw mooie ogen vervullen mij met verlangen Op het einde doet het pijn Net als vuur Maar wanneer je me behaagt, stopt de wereld met bewegen En als je me aanraakt Staat de aarde stil En wanneer je me nodig hebt zal ik aan je zijde staan Maar als ik dat niet doe Vind je het erg