Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: go jimmy go Songtekst: bang the skillet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: go jimmy go - bang the skillet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bang the skillet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van go jimmy go! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van go jimmy go en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bang the skillet .

Origineel

Well, she bang the skillet on my head tonight and I was hurtin' She made me sad for I know not what I do Before she makes me cry and makes me sleep outside I got to know why, tell me why Now if I rest my head on a pillow tonight I will be happy If he rests his head on a pillow tonight he will be cool So, why you make me cry and make me sleep outside I got to know why, tell me why Bang the skillet, bang the skillet tonight *Guitar Solo* I ask what's cooking in your pot, I get the pan handle And if I ask you to stop, I get the end of a broom Oh, what makes your blood run hot, so high, to make you get out the pot and hit me no reason why Tell me why, I got to know why *Horn Solo* Well, she bang the skillet on my head tonight and I was hurtin' She made me sad for I know not what I do So, why you make me cry and make me sleep outside I got to know why, tell me why, please tell me why Bang the skillet, bang the skillet tonight Bang the skillet, bang the skillet tonight Bang the skillet, bang the skillet tonight Bang the skillet, bang the skillet tonight

 

Vertaling

Nou, ze sloeg vanavond de koekenpan op mijn hoofd en ik deed pijn Ze maakte me verdrietig omdat ik niet weet wat ik doe Voordat ze me laat huilen en me buiten laat slapen Ik heb geleerd waarom, vertel me waarom Als ik vanavond mijn hoofd op een kussen leg, zal ik gelukkig zijn Als hij vanavond zijn hoofd op een kussen laat rusten, zal hij koel zijn Dus waarom laat je me huilen en laat ik buiten slapen Ik heb geleerd waarom, vertel me waarom Knal de koekenpan, knal de koekenpan vanavond *Gitaar solo* Ik vraag wat er in je pot kookt, ik krijg het handvat van de pan En als ik je vraag om te stoppen, krijg ik het einde van een bezem Oh, wat maakt je bloed zo heet, zo hoog dat je de pot eruit haalt en me geen reden geeft waarom Vertel me waarom, ik heb geleerd waarom * Hoorn Solo * Nou, ze sloeg vanavond de koekenpan op mijn hoofd en ik deed pijn Ze maakte me verdrietig omdat ik niet weet wat ik doe Dus waarom laat je me huilen en laat ik buiten slapen Ik heb geleerd waarom, vertel me waarom, vertel me alsjeblieft waarom Knal de koekenpan, knal de koekenpan vanavond Knal de koekenpan, knal de koekenpan vanavond Knal de koekenpan, knal de koekenpan vanavond Knal de koekenpan, knal de koekenpan vanavond