Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: go radio Songtekst: over me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: go radio - over me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van go radio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van go radio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over me .

Origineel

It's 3 o'clock and I'm still underneath every cloud over me And every face that I pass on the street says you will be loved without me And then you say It's hard to love when I'm the one left standing Hard to smile without a change of pace I just lost myself in the days It's hard to miss what I can't hold on to And try to keep what I can't embrace It don't leave much left for this space Now all the hope and all the fear And everything we built this year Is breaking down around us now And falling with your perfect tears If love could lift us over everything All we need's a set of wings I used to know every crease in our sheets And how you'd feel underneath And every sound that you'd make in your sleep So who's the stranger here beside me And then she says I know you want to go, but you just can't blame me I'm the only one here by myself I'm the one that put my life on the shelf I'll never understand why you can't be with me Never slow down, never save yourself Tell me was it worth it? Tell me it helped Now all the hope and all the fear And everything we built this year Is breaking down around us now And falling with your perfect tears Now all the hope and all the fear And everything we built this year Is breaking down around us now And falling with your perfect tears If love could lift us over everything All we need's a set of wings If love could lift us over All we need's a set of wings It's 3 o'clock and I'm still underneath every cloud over me Now all the hope and all the fear And everything we built this year Is breaking down around us now And falling with your perfect tears If love could lift us over everything All we need's a set of wings If love could lift us over All we need's a set of wings Now all the hope and all the fear And everything we built this year Is breaking down around us now And falling with your perfect tears If love could lift us over everything All we need's a set of wings If love could lift us over All we need's a set of wings And all we need's a set of wings And all we need's a set of wings

 

Vertaling

Het is 3 uur en ik zit nog steeds onder elke wolk boven me En elk gezicht dat ik op straat passeer, zegt dat je zonder mij geliefd zult zijn En dan zeg je Het is moeilijk om lief te hebben als ik degene blijf staan Moeilijk te glimlachen zonder verandering van tempo Ik verloor mezelf gewoon in de dagen Het is moeilijk om te missen wat ik niet kan vasthouden En probeer te houden wat ik niet kan omarmen Er blijft niet veel over voor deze ruimte Nu alle hoop en alle angst En alles wat we dit jaar hebben gebouwd Gaat nu om ons heen kapot En vallen met je perfecte tranen Als liefde ons over alles zou kunnen tillen We hebben alleen een set vleugels nodig Ik kende elke vouw in onze lakens En hoe je je eronder zou voelen En elk geluid dat je in je slaap zou maken Dus wie is de vreemdeling hier naast mij En dan zegt ze dat ik weet dat je wilt gaan, maar je kunt het me gewoon niet kwalijk nemen Ik ben de enige hier alleen Ik ben degene die mijn leven op de plank heeft gezet Ik zal nooit begrijpen waarom je niet bij mij kunt zijn Vertraag nooit, red jezelf nooit Zeg me dat het het waard was? Vertel me dat het hielp Nu alle hoop en alle angst En alles wat we dit jaar hebben gebouwd Gaat nu om ons heen kapot En vallen met je perfecte tranen Nu alle hoop en alle angst En alles wat we dit jaar hebben gebouwd Gaat nu om ons heen kapot En vallen met je perfecte tranen Als liefde ons over alles zou kunnen tillen We hebben alleen een set vleugels nodig Als liefde ons zou kunnen overtuigen We hebben alleen een set vleugels nodig Het is 3 uur en ik zit nog steeds onder elke wolk boven me Nu alle hoop en alle angst En alles wat we dit jaar hebben gebouwd Gaat nu om ons heen kapot En vallen met je perfecte tranen Als liefde ons over alles zou kunnen tillen We hebben alleen een set vleugels nodig Als liefde ons zou kunnen overtuigen We hebben alleen een set vleugels nodig Nu alle hoop en alle angst En alles wat we dit jaar hebben gebouwd Gaat nu om ons heen kapot En vallen met je perfecte tranen Als liefde ons over alles zou kunnen tillen We hebben alleen een set vleugels nodig Als liefde ons zou kunnen overtuigen We hebben alleen een set vleugels nodig En alles wat we nodig hebben is een set vleugels En alles wat we nodig hebben is een set vleugels