Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: go radio Songtekst: what if you don't

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: go radio - what if you don't ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what if you don't? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van go radio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van go radio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what if you don't .

Origineel

I'm building my own cell tonight And I will never make a key It's just me and the dark Alone here with my heart And won't you come and set me free And you and I we have a history And not much here outweighs the pain When every mile got in the way We thought the fear was self contained Let's say we both assume the blame 'Cause what if my stars fell from the sky And what if they landed in your eyes Would it be all right? When all of my time has gone away I wanna say I've left more than days But what's on my mind tonight Is what if you don't Yeah, what if you don't There was a time I had a symphony And it played love to me for days Then all at once I heard the strings Out of tune, and out of key It seems there's no song here for me No not for me And what if my stars fell from the sky And what if they landed in your eyes Would it be all right? When all of my time has gone away I wanna say I've left more than days But what's on my mind tonight Is what if you don't Yeah, what if you don't I see the night It's coming for me To take you away It's here as a thief And I know that I'm scared And from down on my knees I'm asking relief From what if you don't Yeah, what if you don't

 

Vertaling

Ik bouw mijn eigen cel vanavond En ik zal nooit een sleutel maken It's just me and the dark Alleen hier met mijn hart En wil je niet komen en me bevrijden En jij en ik hebben een geschiedenis En niet veel hier weegt op tegen de pijn When every mile got in the way We dachten dat de angst op zichzelf stond Laten we zeggen dat we beiden de schuld op ons nemen 'Cause what if my stars fell from the sky En wat als ze in jouw ogen zouden landen? Zou het dan goed zijn? When all of my time has gone away I wanna say I've left more than days But what's on my mind tonight Is wat als je dat niet doet Ja, wat als je dat niet doet Er was een tijd dat ik een symfonie had En het speelde liefde voor mij voor dagen Toen ineens hoorde ik de snaren Uit de toon, en uit de toon Het lijkt erop dat er hier geen lied voor mij is Nee, niet voor mij En wat als mijn sterren uit de hemel vielen En wat als ze in jouw ogen zouden landen? Zou het dan goed zijn? When all of my time has gone away I wanna say I've left more than days But what's on my mind tonight Is wat als je dat niet doet Ja, wat als je dat niet doet Ik zie de nacht It's coming for me Om je mee te nemen Het is hier als een dief En ik weet dat ik bang ben En van op mijn knieën vraag ik verlichting Van wat als je het niet doet Ja, wat als je dat niet doet