Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: go radio Songtekst: why i m home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: go radio - why i m home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why i m home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van go radio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van go radio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why i m home .

Origineel

I could paint your pictures all night long And tell you tales of every song Still let you know that you're the reason Why I'm home Or I could quote a page of poetry To show you what you mean to me And we go falling somewhere faster Knowing we don't want to ever fall at all I just don't think that this will be easy Saying that you love me Lying tongues are clumsy And don't speak when one more word would kill me Saying that you love me When lying tongues are clumsy But who am I to say That every breath we take Won't be another pointless kiss we gave away When what we love we burn Its from the ashes that we yearn To be the phoenix that rises from up from the flames Don't think that this will be easy Saying that you love me When lying tongues are clumsy Don't think that this will be easy Saying that you love me When lying tongues are clumsy And don't speak when one more word would kill me Saying that you love me When lying tongues are clumsy I could paint your pictures all night long And tell you tales of every song And let you know that you're the reason why I'm home

 

Vertaling

Ik kan je foto's de hele nacht schilderen En vertel je verhalen over elk nummer Laat je toch weten dat jij de reden bent Waarom ik thuis ben Of ik zou een poëziepagina kunnen citeren Om je te laten zien wat je voor mij betekent En we vallen sneller ergens Wetende dat we helemaal niet willen vallen Ik denk gewoon niet dat dit gemakkelijk zal zijn Zeggen dat je van me houdt Liegtongen zijn onhandig En praat niet wanneer nog een woord me zou doden Zeggen dat je van me houdt Bij liegen zijn tongen onhandig Maar wie ben ik om te zeggen Dat elke adem die we nemen Het zal niet weer een zinloze kus zijn die we weggaven Wanneer we waar we van houden verbranden we Het komt uit de as waar we naar verlangen Om de feniks te zijn die oprijst uit de vlammen Denk niet dat dit gemakkelijk zal zijn Zeggen dat je van me houdt Bij liegen zijn tongen onhandig Denk niet dat dit gemakkelijk zal zijn Zeggen dat je van me houdt Bij liegen zijn tongen onhandig En praat niet wanneer nog een woord me zou doden Zeggen dat je van me houdt Bij liegen zijn tongen onhandig Ik kan je foto's de hele nacht schilderen En vertel je verhalen over elk nummer En laat je weten dat jij de reden bent waarom ik thuis ben