Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gob Songtekst: b flat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gob - b flat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van b flat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gob! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gob en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals b flat .

Origineel

I'd like to hang out with you before class I'd like get close to you; you've got class I don't want to be your friend, want to be a friend; I don't want to be your friend I'd like to walk home with u after school; I'll hold your books I'd like to hang out with you cause your cool I don't want to be your friend, want to be a friend; I don't want to be a friend Gggiiirrrlllfffrrriiieeennnddd I'd like to hang out with you before class, I told my plan If you bend over I might check your ass I don't want to be your friend, want to be a friend; I don't want to be a friend I don't want to be your friend, want to be a friend; I don't want to be a friend

 

Vertaling

Ik zou graag voor de les met je optrekken. Ik zou graag dicht bij je komen; je hebt les Ik wil je vriend niet zijn, wil een vriend zijn; ik wil je vriend zijn ik wil na school met je mee naar huis lopen; ik hou je boeken vast Ik wil met je omgaan omdat je cool bent Ik wil je vriend niet zijn, wil een vriend zijn; Ik wil geen vriend zijn Gggiiirrrlllfffrrriiieeennnddd ik wil voor de les met je optrekken, ik heb mijn plan verteld Als je voorover buigt kijk ik misschien naar je kont Ik wil je vriend niet zijn, wil een vriend zijn; Ik wil geen vriend zijn Ik wil je vriend niet zijn, wil een vriend zijn; Ik wil geen vriend zijn vriend zijn