Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gob Songtekst: taken for granted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gob - taken for granted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van taken for granted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gob! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gob en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals taken for granted .

Origineel

i like to make a complaint i like to whine a little bit ie got this gut full of shame i guess you could say you ruined my day retaliation would just waste time it won make it right youe got this reputation you like to keep until the end in fucked up situations you save your face and lose a friend this must be why i feel sick from the bad taste you left behind

 

Vertaling

Ik wil graag een klacht indienen. Ik hou ervan om een beetje te zeuren. Ik heb deze buik vol schaamte. Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat je mijn dag verpest hebt. Vergelding zou alleen maar tijd verspillen. Het zal het goed maken. Je hebt een reputatie. die je tot het einde wil houden. in klote situaties. je redt je gezicht en verliest een vriend. Dit moet de reden zijn waarom ik me ziek voel van de slechte smaak die je achterliet