Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gob Songtekst: that s the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gob - that s the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gob! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gob en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s the way .

Origineel

Don't need no anyone don't need anybody talk to me About handling relationships it seems like everyone It seems like everybody I think I really doubt I'd use their advice And tips but that's the way I was falling And that's the way I was falling And the way although it's just begun I've heard enough already I feel I'm all worn out only just begun this trip this phenomenon Which happens naturally something you hear About more than just companionship I remember When it was breaking my heart even though Then I was falling apart even though

 

Vertaling

Ik heb niemand nodig, ik heb niemand nodig, praat met me Over omgaan met relaties lijkt het wel of iedereen Het lijkt alsof iedereen denk ik echt twijfelt of ik hun advies zou gebruiken En tips maar dat is de manier waarop ik viel En dat is de manier waarop ik viel En hoewel het nog maar net begonnen is, heb ik al genoeg gehoord. Ik voel me helemaal afgemat nog maar net begonnen aan deze reis dit fenomeen Wat natuurlijk gebeurt iets wat je hoort over meer dan alleen kameraadschap ik herinner me toen het mijn hart brak, ook al Toen ik uit elkaar viel, ook al