Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: god lives underwater Songtekst: empty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: god lives underwater - empty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van empty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van god lives underwater! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van god lives underwater en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals empty .

Origineel

Why won't you face me it's been such a long time i'm walking a fine line now were walking out why can't i see things like I'm supposed to see things I'm not supposed to be this way not this time around sometimes I feel so empty so much pain I still ignore everyday I endure sometimes I feel so empty so much pain I still ignore everyday you want more my expectations were high in the first place were high in the worst way it leaves me so down I give up easily can't speak so freeloy wont someone release me just this time around

 

Vertaling

Waarom wil je me niet onder ogen komen Het is zo'n lange tijd geleden. I'm walking a fine line Nu lopen we naar buiten. Waarom kan ik de dingen niet zien zoals ik ze hoor te zien? Het is niet de bedoeling dat ik zo ben. Niet deze keer. soms voel ik voel ik me zo leeg zo veel pijn die ik nog steeds negeer elke dag die ik doorsta soms voel ik me zo leeg zoveel pijn die ik nog negeer elke dag wil je meer mijn verwachtingen waren hoog in de eerste plaats waren hoog op de slechtste manier het laat me zo in de steek Ik geef het makkelijk op kan niet zo freeloy spreken wil iemand me vrijlaten alleen deze keer