Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godfathers Songtekst: when am i coming down the godfathers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godfathers - when am i coming down the godfathers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when am i coming down the godfathers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godfathers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godfathers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when am i coming down the godfathers .

Origineel

I never count the seconds I haven't got the time I'll say to you dear mother I am doing fine When am I coming down, when am I coming down When am I coming down, when am I coming down I don't really know what's happening to me I've been like this for hours Am I going f-forwards Or am I coming back Let's face it I-I've been gone forever When am I coming down, when am I coming down Crying on the phone Five thousand miles away I've spoken to my sister I think it was today When am I coming down, when am I coming down When am I coming down, when am I coming down

 

Vertaling

Ik tel nooit de seconden Ik heb de tijd niet Ik zal tegen je moeder zeggen Het gaat goed met me Wanneer kom ik naar beneden, wanneer kom ik naar beneden Wanneer kom ik naar beneden, wanneer kom ik naar beneden Ik weet echt niet wat er met me aan de hand is. Ik ben al uren zo. Ga ik f-vooruit Of kom ik terug Laten we eerlijk zijn, ik ben al eeuwig weg Wanneer kom ik naar beneden, wanneer kom ik naar beneden Huilend aan de telefoon Vijfduizend mijl ver weg. Ik heb met mijn zus gesproken. Ik denk dat het vandaag was. Wanneer kom ik naar beneden, wanneer kom ik naar beneden Wanneer kom ik naar beneden, wanneer kom ik naar beneden