Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godhead Songtekst: inside you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godhead - inside you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van inside you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals inside you .

Origineel

I'm no reaching into you Everything you do Leads to my disgrace Show me your face I can see myself inside of you I can see myself inside of you What's beneath your flesh Hate you can't express I can trick myself Like everybody else I see myself inside of you I can see myself inside of you Look inside my head Imbedded with the knowledge Deep with in my skin That I will never know where to begin Your image is above me Far and beyond my reach I stand alone and wait for you to teach I'm obsessed with everything you do I won't stop till you say it's through I can see my self inside of you Ican see my self inside of you

 

Vertaling

Ik reik niet in jou Alles wat je doet Leidt tot mijn schande Laat me je gezicht zien Ik kan mezelf in jou zien Ik kan mezelf in jou zien Wat zit er onder je vlees Haat die je niet kunt uiten Ik kan mezelf voor de gek houden Zoals iedereen Ik zie mezelf in jou Ik kan mezelf in jou zien Kijk in mijn hoofd Met de kennis doordrenkt Diep in mijn huid Dat ik nooit zal weten waar te beginnen Jouw beeld is boven mij Ver en buiten mijn bereik Ik sta alleen en wacht op jou om te onderwijzen Ik ben geobsedeerd door alles wat je doet Ik zal niet stoppen tot je zegt dat het voorbij is ik kan mezelf in jou zien ik kan mezelf in jou zien