Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godley and creme Songtekst: sailor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godley and creme - sailor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sailor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godley and creme! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godley and creme en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sailor .

Origineel

Sailor, I love you But you only love the sea Sailor, what's happening to me Like a ship in a bottle You ache for the sea Sailor, ache a little for me I'll haunt every harbour Till the sea decides If our loves goes in or out with the tide I'll still be here when the ocean's dried Oh, Sailor, you're still my man Sailor, I love you But you only love the sea Sailor, why don't you love me

 

Vertaling

Matroos, ik hou van je Maar je houdt alleen van de zee Matroos, wat gebeurt er met me? Als een schip in een fles Je verlangt naar de zee Matroos, verlang een beetje naar mij Ik zal in elke haven rondspoken Tot de zee beslist Of onze liefde met het getij meegaat of niet Ik zal er nog zijn als de oceaan is opgedroogd O, matroos, je bent nog steeds mijn man Matroos, ik hou van je Maar jij houdt alleen van de zee Matroos, waarom hou je niet van mij