Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godsmack Songtekst: godsmack i stand alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godsmack - godsmack i stand alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van godsmack i stand alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godsmack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godsmack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals godsmack i stand alone .

Origineel

Now I've told you this once before, you can't control me If you try to take me down, you're gonna break Now, I feel your every, nothing that you're doin' for me I'm pickin' you out of me, you run away I stand alone inside, I stand alone You're always hidin' behind your so called goddess So what, you don't think that we can see your face Resurrected back before the final fallen Now they've arrest until I can make my own way I'm not afraid of fadin', I stand alone Feelin' your sting down inside of me I'm not dyin' for it, I stand alone Everything that I believe is fadin' I stand alone inside, I stand alone And now it's my time, it's my time to dream Dream of the skies, make me believe that this place Is invaded by the poison in me, help me decide if my fire Will burn out before you can breathe, breathe into me I stand alone inside, I stand alone Feelin' your sting down inside of me I'm not dyin' for it, I stand alone Everything that I believe is fadin' I stand alone inside, I stand alone Inside, I stand alone inside, I stand alone inside

 

Vertaling

Ik heb je dit al eens gezegd, je kunt me niet beheersen. Als je me probeert te verslaan, zul je breken Nu, ik voel je elke, niets dat je doet voor mij Ik haal je uit me, je rent weg Ik sta alleen van binnen, ik sta alleen Je verstopt je altijd achter je zogenaamde godin Dus wat, denk je dat we je gezicht niet kunnen zien Herrezen terug voor de laatste gevallenen Nu hebben ze me gearresteerd tot ik mijn eigen weg kan gaan Ik ben niet bang om te vluchten, ik sta alleen Voel je steek binnen in me Ik ga er niet voor dood, ik sta er alleen voor Alles waar ik in geloof is fadin' Ik sta alleen van binnen, ik sta alleen En nu is het mijn tijd, het is mijn tijd om te dromen Droom van de hemel, laat me geloven dat deze plek Is binnengevallen door het gif in mij, help me beslissen of mijn vuur Zal uitbranden voordat je kan ademen, adem in mij Ik sta alleen van binnen, ik sta alleen Feelin' your sting down inside of me Ik sterf er niet voor, ik sta alleen Alles waar ik in geloof is weg Ik sta alleen van binnen, ik sta alleen Binnenin, sta ik alleen binnenin, sta ik alleen binnenin