Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godsmack Songtekst: goin down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godsmack - goin down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goin down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godsmack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godsmack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goin down .

Origineel

I see the world it's going 'round. Seems to me it's upside down. Looking for something to say. I feel a little different anyway. Yeah, yeah. Does it make much sense to you? Doin' all those things you do. Making sure that I'm alright? Yeah, I'm fine! I've been feeling I'm goin' down. I've been feeling I'm goin' down.

 

Vertaling

Ik zie de wereld rondgaan. Het lijkt mij dat hij ondersteboven staat. Op zoek naar iets om te zeggen. Ik voel me toch een beetje anders. Yeah, yeah. Heeft het veel zin voor jou? Al die dingen doen die je doet. Ervoor zorgen dat ik in orde ben? Ja, ik ben in orde. Ik heb het gevoel dat ik naar beneden ga. Ik heb het gevoel dat ik naar beneden ga.