Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godsmack Songtekst: releasing the demons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godsmack - releasing the demons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van releasing the demons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godsmack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godsmack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals releasing the demons .

Origineel

What do you see in the dark When the demons come for you If only you could have seen How fucked up my life used to be Then everything starts to change Supposedly healing my pain I never thought I'd feel this way I never thought that I'd see a day I'd run away from anything or anywhere or anyone It's all these demons haunting me Its all these little things trapped inside of me Releasing me from all my sin It's taken me all of my anger And taken me all of my hate To learn how my life came together Releasing the demons again And now I look through my minds eye And see where my past needs to rest Its always disturbed by these voices That echo inside of my head Another way that I can hide Another reason to crawl inside and get away From everything and everywhere and everyone NO! It's all these demons haunting me Its all these little things trapped inside of me Releasing me from all my sin It's taken me all of my anger And taken me all of my hate To learn how my life came together Releasing the demons, again Facing the days as I grow into my own Loving and hating is the same And three-fold I told you It comes back with laughter Over and over again It's coming back It's taken me all of my anger And taken me all of my hate To learn how my life came together Releasing the demons again

 

Vertaling

Wat zie je in het donker Als de demonen voor je komen Had je maar kunnen zien Hoe klote mijn leven vroeger was Dan begint alles te veranderen. Zogenaamd mijn pijn helend Ik had nooit gedacht dat ik me zo zou voelen. Ik had nooit gedacht dat ik een dag zou meemaken dat ik zou weglopen van alles, overal en iedereen Het zijn al die demonen die me achtervolgen. Het zijn al die kleine dingen die in me gevangen zitten Verlos me van al mijn zonden Het heeft me al mijn woede afgenomen En al mijn haat Om te leren hoe mijn leven samenkwam De demonen weer loslaten En nu kijk ik door mijn geestesoog En zie waar mijn verleden moet rusten Het wordt altijd verstoord door deze stemmen Die echoën in mijn hoofd Een andere manier waarop ik me kan verbergen Nog een reden om naar binnen te kruipen en weg te komen Van alles en overal en iedereen NEE! Het zijn al die demonen die me achtervolgen Het zijn al die kleine dingen die in me gevangen zitten Het bevrijdt me van al mijn zonden Het heeft me al mijn woede afgenomen En al mijn haat Om te leren hoe mijn leven samenkwam De demonen loslaten, opnieuw De dagen onder ogen zien terwijl ik groei in mijn eigen Houden van en haten is hetzelfde En drie keer zei ik je Het komt terug met gelach Keer op keer Het komt terug Het heeft me al mijn woede afgenomen En het kostte me al mijn haat Om te leren hoe mijn leven samenkwam De demonen weer loslaten