Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: godsmack Songtekst: speak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: godsmack - speak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van godsmack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van godsmack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speak .

Origineel

Free, you better love me. In time, you'll run away, from all your yesterdays! Speak the truth, or make your peace some other way. I never knew, but I believe that your trust in me, Oh, will speak to me. In way beyond your controlling mind (mind) And no more believing all your precious lies! Speak the the truth, or make your peace some other way. I never knew, but I believe that your trust in me. Oh, will speak to me. Speak the the truth, or make your peace some other way. I never knew, but I believe that your trust in me. Oh, will speak to me. Speak the the truth, or make your peace some other way. I never knew, but I believe that your trust in me. Oh, will speak to me. Speak the the truth, or make your peace some other way. I never knew, but I believe that your trust in me. Oh, will speak to me. Speak Oh, speak Speak! Oh, speak Speak

 

Vertaling

Vrij, je kunt maar beter van me houden. Mettertijd zul je weglopen, van al je verledens! Spreek de waarheid, of sluit vrede op een andere manier. Ik heb het nooit geweten, maar ik geloof dat je vertrouwen in mij, Oh, zal tot mij spreken. Op een manier die verder gaat dan je controlerende geest (mind) En niet meer geloven in al je kostbare leugens! Spreek de waarheid, of sluit je vrede op een andere manier. Ik heb het nooit geweten, maar ik geloof dat jouw vertrouwen in mij. Oh, zal tot mij spreken. Spreek de waarheid, of sluit je vrede op een andere manier. Ik heb het nooit geweten, maar ik geloof dat uw vertrouwen in mij. Oh, tot mij zal spreken. Spreek de waarheid, of sluit je vrede op een andere manier. Ik heb het nooit geweten, maar ik geloof dat uw vertrouwen in mij. Oh, tot mij zal spreken. Spreek de waarheid, of sluit je vrede op een andere manier. Ik heb het nooit geweten, maar ik geloof dat uw vertrouwen in mij. Oh, tot mij zal spreken. Spreek Oh, spreek Spreek! Oh, spreek Spreek