Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: goethes erben Songtekst: die brut

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: goethes erben - die brut ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van die brut? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van goethes erben! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van goethes erben en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals die brut .

Origineel

Und der Tag wird kommen Die Zukunft verborgen Verfhrt zum Ha Gefhrt zum Richtblock Die Axt als Achse berreicht Und der Tag wird kommen Erst die die anders sprechen dann die mit dunklem Haar dann die, die anders denken schlielich die eigene Art - Die Brut Und der Tag wird kommen Marschiert durch Blut Mibraucht - branntmarkt das Symbol Brllt euphorisch - unwissend Wozu denn denken ? Und der Tag wird kommen Die Brut Der Fhrer bleibt verborgen Unbefleckt der weie Kragen Er wartet um zu richten Auch Rhm war nur ein brutaler Schlger.

 

Vertaling

En de dag zal komen De toekomst verborgen Geleid naar de Ha Naar het blok geleid De bijl als as wordt overhandigd En de dag zal komen Eerst degenen die anders spreken Dan die met donker haar Dan degenen die anders denken Eindelijk, hun eigen soort - Het Brood En de dag zal komen Marcheren door bloed Burns - brandt het symbool Brandwonden euforisch - onwetend Wat is het nut van denken? En de dag zal komen Het broedsel De leider blijft verborgen De witte kraag onbesmet Hij wacht om te oordelen Zelfs Rhm was gewoon een brute krachtpatser.