Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: golden horn Songtekst: let me find you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: golden horn - let me find you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me find you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van golden horn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van golden horn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me find you .

Origineel

Before the autumn's wake Before the night blooms Beyond last pure snowflakes I'll melt with winter Cause winter is that fake Please let me find you Before the aegean rains fall down sure Ida will see the sun no more Beyond the ocean waves I know there's someone Who waits for me

 

Vertaling

Voor het ontwaken van de herfst Voor de nacht bloeit Voorbij de laatste zuivere sneeuwvlokken Ik zal smelten met de winter Want de winter is zo nep Laat me je alsjeblieft vinden Voordat de Egeïsche regens zeker neervallen Ida zal de zon niet meer zien Voorbij de golven van de oceaan weet ik dat er iemand is die op me wacht